edy_M Postat August 5, 2012 Autor Partajează Postat August 5, 2012 (editat) Re: Troliu pe Jimny Am rezolvat si cu racirea motorului. Am decupat partea din fata a capotei si am montat plasa tuning din aluminiu. Am facut trasee f solicitante si nu am mai avut nici un fel de problema cu racirea. Am montat si un snorkel, oare sa aiba si asta vreo valoare in aceasta problema, sau nu are nici o legatura aerul mai rece pe care il trage motorul, cu racirea!? Si doua poze cu modificarea capotei si snorkel montat: [ATTACH=CONFIG]147465[/ATTACH] Editat August 6, 2012 de edy_M :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Troliu pe Jimny In poze capul snorkel-ului este orientat in spate... Nu se face asa ceva, mai ales atunci cand ai probleme cu racirea motorului? Sau mergeai prin padure? Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Troliu pe Jimny In poze capul snorkel-ului este orientat in spate... Nu se face asa ceva, mai ales atunci cand ai probleme cu racirea motorului? Sau mergeai prin padure? :g Foarte corect. Nici macar în padure nu se întoarce spre spate (180°), ci 90° spre parbriz. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Troliu pe Jimny Ce se intampla daca il intorci spre spate? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Troliu pe Jimny De ce sa nu-l intorci la 180 in padure? Mai conteaza pozitionarea lui la 10km/h in panta sau prin noroiae ?? Poate pe asfalt la peste 50km/h sa simti vreo diferenta,zic eu.:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Troliu pe Jimny Ce se intampla daca il intorci spre spate? Dupa teorie, de la o anumita viteza, se creeaza la capul de absorbtie o "depresiune" care dauneaza în timp motorului. S-a mai discutat pe undeva pe aici,... nu mai stiu ce nume are topicul. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 (editat) Re: Troliu pe Jimny Si doua poze cu modificarea capotei si snorkel montat Foarte fain ai montat troliul. Cum de e acum maneta spre fata? S-a putut roti doar cutia de viteze fata de restul trolilui? Editat August 24, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Re: Troliu pe Jimny In poze capul snorkel-ului este orientat in spate... Nu se face asa ceva, mai ales atunci cand ai probleme cu racirea motorului? Sau mergeai prin padure? Tot timpul merg cu ea prin padure. Dar care ar fi problema/problemele cauzate de aceasta pozitie a capatului de snorkel?! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Re: Troliu pe Jimny :g Foarte corect. Nici macar în padure nu se întoarce spre spate (180°), ci 90° spre parbriz. Repet intrebarea pusa si lui Zen forever, de ce sa nu intorc capatul snorkel-ului la 180 grade? :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Re: Troliu pe Jimny Foarte fain ai montat troliul. Cum de e acum maneta spre fata? S-a putut roti doar cutia de viteze fata de restul trolilui? Da, s-a putut. Multumesc ptr aprecieri! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate