Levo Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Am reusit sa-mi fac timp un pic sa scriu cate ceva aici. Va povestesc pe scurt cum a fost pentru noi la Open Prima zi am avut 87 km si a cam fost de lucru. Noi am mers ca deobicei incet, dar relativ constant. Multe multe pietre, tot feluri de urcari si coborari faine, ba chiar am avut noroc sa gasim si noroi. Au fost si cateva treceri pe sub copaci cazuti care erau facute parca pentru masina noastra: am raschetat totul pe plafon, daca era masina un pic mai inalta nu puteam trece. Toate bune si frumoase pana la o coborara pe parau care era un pic de Extrem. Acolo ne-am cam spart masina: usa mea, toate aripile, stopul, doua bari de directie. De acolo ne-am mai dus pana la urmatoarea urcare si ne-au puscat amandoua mrl-urile. Asaca am luat-o spre tabara. Am reusit sa schimbam mrl-urile, am dezdoit bara de directie din fata, cu mari greutati am dat jos bara de conexiune (era atat de indoita incat agata in tendoane si in grup si nu puteam s-o scoatem), ba chiar am gasit o usa noua. A doua zi dimineata am pus sus usa noua, dreapta, lucioasa si ne-am dus la start. Acolo, abrudila (fiind comentatorul) ne-a remarcat usa cea frumoasa si ne-a promis cate o bere in cazul in care terminam traseul cu ea intreaga. In aceasta zi am avut 57 km ceva mai usoare. Ne-am dus bine toata ziua, de multe ori cu Pedro impreuna (el neavand terratrip). Iarasi am avut un traseu frumos, dar de multe ori ne chinuiam cu gabaritul masinii si cu unghiurile de atac proaste. Per total in schimb a fost ok in afara de o alta bucata de Extrem (copac cazut, ocolire unde ne-am troliat la deal sus de tot si ne-am lasat cu spatele neindoind nimic la masina dar pierzand destul de mult timp). Ne-am si pierdut un pic. Dupa doua zile de mers aproape perfect, m-am pierdut in centru in Baia Mare (tot pe roadbook/traseu). Am ajuns in cele din urma a treia masina si cu al treilea timp. Ne-am luat berile de la abrudila si am luat-o spre hotel unde incepea in scurt timp petrecerea. Din pacate eu n-am putut sa stau mult ca marti aveam sustinerea la lucrarea de licenta si nu exersasem/invatasem nimic asaca mi-am conservat energia pe duminica, respectiv luni. Trialul de la Real... Ni s-a parut foarte greu la inceput. Am studiat traseul, ne-am facut planurile (Patrolul avand botul ala de cativa metri, principala problema era vizibilitatea) si ne-am bagat. Mihai cu masina, eu mai mult pe jos. In cele din urma am reusit sa scoatem al doilea timp dupa Luci :mrgreen:. Concluzionand: -Traseele au fost foarte frumoase cu mici exceptii (Extrem), roadbookuri bune iar pentru tot restul organizarii avem numai cuvinte de lauda. Multumim! -Daca nu se stricau mrl-urile in prima zi, eram pe 4 la final. -Patrolul este masina surprizelor: urca in niste locuri de nu-ti vine sa crezi si ramane blocat unde nici nu te astepti. -Patrolul nu se rastoarna pe dreapta, indiferent de unghiul de inclinatie. -Patrolul este prea greu si mare si necesita taiere. De luni.... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 -Patrolul nu se rastoarna pe dreapta, indiferent de unghiul de inclinatie.- Asta incerc sa explic si eu copilotului meu...numai masinile cu volanul pe dreapta nu se rastoarna pe stanga. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 -Patrolul nu se rastoarna pe dreapta, indiferent de unghiul de inclinatie. -Patrolul este prea greu si mare si necesita taiere. De luni.... Ia fa tu un schimb cu Mihai la o etapa sa vezi ca e valabil si invers "patrolul nu se va rasturna pe stanga indiferent de unghiul de inclinatie " :banana Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ediflorianus Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Felicitari, a fost super reusit , am trecut si eu pe acolo (si la magazinul real) cand a fost competitia de duminica.:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Ia fa tu un schimb cu Mihai la o etapa sa vezi ca e valabil si invers "patrolul nu se va rasturna pe stanga indiferent de unghiul de inclinatie " :banana Ideea este ca nu se va rasturna nicicum pe partea unde stau eu. Asaca, vorba englezului "it's a win-win situation" :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Levo, tu oricum esti mai mult pe jos, pe langa masina.:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 (editat) Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Dragi organizatori,sper ca v-ati revenit dupa efortul depus,asa ca,ia cautati ,in stinga si in dreapta si binevoiti a pune niste filmulete de pe trasee!! Sunt sigur ca,concurentilor le-ar face o deosebita placere sa le vizioneze! Sau asta sa fie "pedeapsa"ca nu ne-am dat la standardele voastre?! Fara a fi rau,zoli uita sa mai trimita cupa,voi,...sa traiti !!! Editat Iulie 6, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 -Patrolul nu se rastoarna pe dreapta, indiferent de unghiul de inclinatie. Pariu...?:ha: [ATTACH=CONFIG]145010[/ATTACH] Felicitari Levo. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 da totusi ceva poze? sau e secretu' mare rau! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Eu unu v-am gasit o scuza pt care nu puneti poze: Aveti limitat IP la upload pe forum :ha::ha: Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 (editat) vin si poze curand :wink: o mica filmare... http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/11158/VIDEO-OFF-ROAD-Final-solicitant-prin-noroi-si-peste-obstacole-artificiale-pentru-concurentii-Cupei-Xtreme-Adventure-Fiskars Editat Iulie 7, 2012 de Astral Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Ma Luci, las ca iti fac si tie un cont de facebook sa le vezi, ca aci ii cam greu cu pozele:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Eu cred ca au interdictie la postat de filmulete!!!!sic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 incepem cu cei care au terminat pe primele 3 locuri... OPEN: 1. Tutuianu Robert - pilot Coroama Dan - copilot 2. Neag Lucian - pilot Micle Adriana - copilot 3. Pinto Pedro - pilot Herman Joszef - copilot STANDARD: 1. Macavei Alexandrin - pilot Ciobanu Gheorghe - copilot 2. Piedemonte Alexandru - pilot Piedemonte Andrei - copilot 3. Bohatel Alin - pilot Tusa Paul - copilot Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 toata lumea la poza de grup :) Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 (editat) Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 cateva poze de la sosirea concurentilor... Editat Iulie 9, 2012 de anne Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 inca cateva Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 mai sunt... Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 [ATTACH=CONFIG]145166[/ATTACH] Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: CUPA XTREME ADVENTURE-FISKARS, Baia Mare, 28 Iunie - 01 Iulie 2012 Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate