Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Extragere bujie blocata/rupta

Geoars

Postări Recomandate

Zilele trecute am hotarat sa schimb bujiile originale care le am de 260 de mii de km. Am reusit sa schimb una singura, trei nu au vrut sa iasa decat jumatate iar una din ele cand mai avea f putin sa iasa a cedat hexagonul si se invarte in gol. Asa ca, le-am strans la loc si toate bune si frumoase momentan, dar vine iarna. Unde pot sa le extrag fara sa desfac chiulasa tinand cont ca cea care s-a rupt este iesita destul de mult cat sa poata fi chiar sudat la loc hexagonul. Sfaturi unde sa ma duc ???

Multumesc anticipat.

Si daca tot umblu la ea, unde pot verifica diuzele de la injectoare ? Eu am gasit doar service Bosch/Delphi care nu vor sa repare Denso.

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Extragere bujie blocata/rupta

Sal,stiu eu pe cineva la Urziceni care scoate la Opel,nu stiu la tine..Posibil sa fie tot un drac.Lua cam 200 ron/buc.

Daca esti interesat sa faci un drum pana acolo,da-mi un semn,sa-ti dau telefonul lui.

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare