Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Capitonare cu tabla de aluminiu

Cristi.f

Postări Recomandate

Re: Capitonare cu tabla de aluminiu

offtopic... dar n-am incotro :grin:... cu ce tabla de aluminiu vrei sa faci lucrarea si de unde ai luat-o (eventual si un pret) ca sunt interesat si eu sa fac podul pedalier si pasajele rotilor in aluminiu.

Merci

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

offtopic... dar n-am incotro :grin:... cu ce tabla de aluminiu vrei sa faci lucrarea si de unde ai luat-o (eventual si un pret) ca sunt interesat si eu sa fac podul pedalier si pasajele rotilor in aluminiu.

Merci

Inca nu am luat dar cum zicea si Astral o sa iau ceva subtire sa se muleze cat mai bine,cel putin pentru podea.

Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie )

Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j

Link spre comentariu

nu stiu la tine cum este dar eu sunt nevoit sa schimb aproape integral podeaua la locurile din fata (peteceala nu pot face ca nu mai am de ce sa ma prind:grin:) si vroiam sa te intreb daca necesita o ranforsare ceva pe sub avand in vedere ca deschiderea e maricica si tabla de aluminiu subtire.

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

Pasajele de la toate cele 4 roti le-am facut din tabla de Al de 1 mm grosime... asta dupa ce decupezi cu flexu tot ce este ruginit

SP_A0067.jpg.20dbb3eb4f20e05e7ce11cd891c550da.jpg

Bucata de tabla se continua pe interiorul caroseriei pana la umarul care delimiteaza aripa de partea de sus a caroseriei.Am fixat-o cu silicon si popnituri....si multe peturi de bere...de aia lipsesc si pozele . Dupa ce am facut treaba asta am batut fibra de sticla pe toata aripa,polizat cu discuri de smirghel cu flexu dupa ce s-a intarit.Suprafata aripii dupa fibra si flex ramane destul de neregulata ( nici nu mi-am pus in cap sa o scot coala de hartie asa ca am vopsit masina pana la jumatate cu teroson, peste care am aplicat vopseaua. Cam asa a iesit :

SP_A0078.jpg.75dc6e4678febbce8ccb835215e4f908.jpg SP_A0079.jpg.aa4962554b448b953ea29fcb63151c10.jpg SP_A0080.jpg.f9387c7aa54c2597479b61a1d32e3e39.jpg

Ce mai trebuie spus e ca atunci cand pui bucata de tabla , trebuie sa o lasi mai mare in partea de jos, sa o franjurezi, sa o poti petrece pe dupa contraaripa ( care la mine era buna si m-a ajutat).Eu am dat cu fibra si pe contraaripa, si la interior si la exterior, prinzand franjurii de la tabla de Al . Pedalierul tot asa l-am facut( Al + nituri+fibra de sticla pe interior) .

Pe interior masina este ca o cada acum http://forum.club4x4.ro/images/icons/icon7.png

Daca te apuci trebuie sa stii ca iti ia ceva timp , iar cand te apuci sa polizezi fibra aia te mananca pielea....

O foaie de tabla de Al (din care iti mai raman cateva fasii) de 1m x 2m x 1mm costa la Baduc fix 100 lei

Editat de Astral
Link spre comentariu

Atunci inseamna ca la masina ta trebuie intai inlocuita podeaua si apoi aplicata tabla de Al.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63638-quot-Ori-te-loveste-ori-nu-te-loveste-quot-TOYOTA-HZJ-75-PICK-UP&p=720934&viewfull=1#post720934

Link spre comentariu

In Constanta TABLA ALUMINIU 244RON- 2m X 1m X 2 mm

TABLA ALUMINIU 288RON-2m X 1m X 1,5 mm-profil diamant.

Eu am capitonat bena,spatele si plafonul.Au fost necesare 2 foi de tabla.Am si ceva foto dar nu le-am descarcat.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare