Tinelos Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Dragi prieteni , as vrea sa ma documentez ...sa analizez ... ceea ce inseamna un h3. As vrea sa achizitionez asa ceva , nu sunt inca 100% hotarat deoarece nu prea stie nimeni sa imi spuna , ce si cum despre acest model. Mentionez ca renunt la un nissan pathfinder 2.5cdi din 2007 in favoarea unui h3 3.5 benzina din 2007. Intrebarile mele ar fii urmatoarele : Consum ? mixt ? fiabilitate? atat motor , cat si cutie ! (vb despre automate) rigiditate ? parti bune /parti proaste? Intretinere ? O sa il folosesc mai mult pe sosea , ca si masina de familie ! Nu sufar de ghiolbaneala , dar ... as vrea o schimbare in sensul de siguranta. Calitatea de interior a patfinderul lasa de dorit ... la h3 cum o fii ? Pana sa ajung sa testez unul va rog sa ma ajutati cu pareri ale voastre. Pareri mai sunt pe net , cu miiile , dar aici cred mai mult in ele ! Va multumesc ! Cu respect , Silviu. Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Hummer H3 Nu stiu exact cum e si cum merge dar simplul fapt ca pe spate are arcuri pe foi ma face sa nu iau acest model in consideratie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Hummer H3 Cred ca ai ramas marcat emotional de la scuturatoarea de oase . Pe acelasi considerent se poate declasa si Hilux , deci nu e cazul . Eu suspensia am cam acceptat-o ...oarecum ...dar e destul pentru ce face masina asta , pina acum n-a avut probleme , in orice sezon ( asfalt si inca putin asfalt de linga plaja ) . Am un cunoscut cu H si am facut o comparatie incrucisata intre masini - in afara de faptul ca arata bine si merge binisor nu am gasit nimic de apreciat ( dar nu-i genul meu , deci e normal sa nu-mi placa - idem si pentru Rubicon cind ma apropii de ele ma iau frisoanele cit de bine arata , cind ma urc in ele ma umplu de draci...la Nissan e invers...) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Hummer H3 F bine faci, pathfinder la capitolul siguranta pasagerilor ii cam praf. Succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Mai 31, 2012 Autor Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Hummer H3 Va multumesc , mai astept pareri ... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Hummer H3 Buna ziua, Silviu ! Atentie, in 2007 s-a facut trecerea de la 3.5 la 3.7, deci vezi ce iei. Combinatia de roti independente pe fata (bari de torsiune) cu punte rigida suspendata cu foi este una din cele mai ciudate, dar si altii o folosesc, asa ca... Ampatamentul fiind mare, n-are de ce sa scuture cine stie ce. Desi masina exista si cu cutie manuala in cinci trepte, nu are farmec, zic eu. Automata este 4L60E (patru trepte), unde "E"-ul inseamna electronica. In reductor, treapta de mic este in mod normal 2.64 la unu, in caz exceptional 4 la unu, ceea ce sigur nu strica, chiar daca o sa freci masina predominant pe asfalt. Masina este 4x4 permanent, cu posibilitatea de a bloca centralul si pe mare, si pe mic. Nu mai stiu sigur, dar parca daca ai in reductor 4 la unu, ai si in spate ceva blocant controlat electronic (poate LSD). Consum sub 14-15 la suta nu cred c-o sa scoti. Calitatea interiorului nu a fost niciodata punctul forte al americanelor, deci daca esti genul care stramba din nas daca inchiderile dintre elementele bordului nu sunt toate la fel, masina nu este pentru tine. Si vezi ca exista si versiunea Alpha, cu V8 de 5.3, dar numai incepand cu 2008, si numai cu cutie automata. Pentru modelul 2007, vezi aici: http://www.gmhummer.com/timeline/2007/2007h3.htm Pentru modelul anterior, vezi aici: http://www.gmhummer.com/hummerspecs/2006_h3/specs.htm Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Mai 31, 2012 Autor Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Hummer H3 Ca si loc oare e mai mare ca si pathfinderul ? Faza e ca nu am unde sa testez unul ... si de aia intreb aici . Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Hummer H3 Buna seara ! Nu am date ca sa fac comparatia in cauza, banuiesc ca te referi la spatiul interior. In eventualitatea ca bugetul permite, si ochiul tau nu face urat cand e vorba de utilitare, ai putea lua in considerare H3 SUT, disponibil incepand cu 2009, cu aceleasi motoare si cutii de viteze. Ampatamentul este cu circa 300mm mai mare, deci masina va fi si mai stabila la viteze mari. Aici ai ceva imagini in miscare cu H3 SUT: http://www.dailymotion.com/video/xfauc3_2009-hummer-h3-sut-car-review_auto Pe site-ul Hummer, masina se cheama oficial H3T, si se pare ca are blocante in ambele grupuri. Iar in eventualitatea ca te tenteaza sa ridici usor masina, vezi aici: http://www.ultimateautoaccessories.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=14042-C Aspecte din interior, de sub capota, precum si alte detalii, ai aici: http://www.blog.automotiveaddicts.com/2007-hummer-h3x-test-drive Stiam un H3 in Alba Iulia, l-am vazut acum vreo patru-cinci ani, dar eu nu prea sunt de gasit in Romania, si cu atat mai putin sanse sa-l corup pe proprietar la o poveste. Poate mai degraba sa dai o cautare pe alde autovit sau altii ca ei, sa cauti unul mai aproape de tine si sa dai o raita sa-l vezi live. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Hummer H3 Bgs au cateva din cate imi amintesc eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Iunie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Hummer H3 Se poate inchide .... m-am lamurit. Nu e pt mine , H3 ! E pt cui ii place! O zi buna .... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 (editat) Re: Hummer H3 Dupa ce am citit topicul asta am cazut pe ganduri, masina viselor mele e doar o carcasa frumoasa si setoasa ......setoasa stiam ca e, de restul nu stiam. Editat August 30, 2012 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate