Astral Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition NOI, va multumim ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Felicitari si la cit mai multe editii! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Foarte frumos. Felicitari.:gr1 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 La cat mai multe, @omoroka nu degeaba ti-ai atras o multime de fani :h5:gr1:1:1:1:1 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Tare Faina Treaba ati facut cu expeditia asta! :bravo:bravo:bravo 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 5, 2012 Autor Partajează Postat August 5, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Transilvania Offroad Expedition - Director's Cut Va prezentam o compilatie a catorva scene importante, imagini si sunet necenzurate, glas de motoare forjate si faze haioase Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Super tare fratilor! Ati reusit sa surprindeti chestiile de esenta ale expeditiilor offroad intr-un colaj asa scurt: cateva urcari faine, cateva faze "cu emotii", adrenalina, nervi/suparari pe masini si pe colegii de echipa, umor...Bravo! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 (editat) Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition TOE 2012 – ziua 2 Ei bine Ziua 2 a fost cea mai grea zi dintre toate... din toate expeditiile. ... Am mai invatat si cateva lectii de viata de la un domn in varsta de 80 de ani, fost tapinar in exploatarile forestiere ce traia la poalele Hasmasului. El a stat tot timpul langa noi la acea trecere dificila pentru a ne veghea si ajuta, pentru a-ncerca sa ne protejeze de rele in acel loc in care, ne-a spus el, se mai rasturnase o masina cu cativa ani in urma si au murit oameni. Acel om a fost ingerul nostru pazitor. A coborat cu Rares inapoi in Trei Fantani si nu a acceptat cei 50 lei oferiti pentru ajutor in ciuda faptului ca nu avea pensie, nici un alt venit financiar si traia de multi ani intr-o modesta casa de chirpici si piatra, hranindu-se doar cu ce-i oferea natura, o vaca si cateva gaini... Dragii mei, pentru ca am fost foarte impresionati de modestia, simplitatea si caracterul domnului de 80 de ani care a vegheat asupra noastra in cea mai grea zi din toate expeditiile noastre ne propusesem inca de asta vara sa organizam spre sfarsitul acestui an o actiune umanitara de ajutorare a lui. Asa se face ca zilele trecute am cumparat ceva alimente si i le-am dat lui Vivi aflat temporar in Bucuresti. Vivi si Rares au adaugat multe haine, incaltaminte si obiecte de uz caznic in Pajero Sport, vreo 7 saci in total, si au plecat vineri dimineata la 6 din Cluj spre Lacu Rosu. Nu aveam prea multe informatii despre batran, decat zona aproximativa in care locuia, faptul ca avea un fiu plecat in Germania de foarte multi ani si despre care nu mai stia nimic, ca nu avea pensie, ca avea 80 de ani si... poza de mai jos... destul de neclara si ea. Ajunsi in Lacu Rosu au intrat pe Valea Bicajelului, cea mai scurta varianta spre localitatea Trei Fantani. Nu au inaintat insa decat vreo 5km, zapada mare si drumul prost intretinut blocand inaintarea masinii. Au dat la lopata timp de vreo doua ore pentru a scoate masina din nameti si a face cale intoarsa. Cam asa aratau imprejurimile: Asadar baietii reusesc sa se intoarca in Lacu Rosu dupa cateva ore de chin si lupte cu nametii. Aflasera informatii de la alti sateni ca ar exista o cale de acces mai usoara din Bicaz Chei. Au mers acolo insa imediat ce au parasit soseaua principala spre Trei Fantani au parte de o surpriza neplacuta: roata dreapta spate a lui Mitsu se desprinde de masina parca razvratindu-se. Foarte probabil baietii de la vulcanizare nu insurubasera bine roata lui Rares cand acesta isi pusese MT-urile. Din fericire incidentul s-a petrecut pe un drum putin circulat, la viteza mica iar masina nu a suferit nici-o dauna. Mai mult, baietii reusesc sa gaseasca o parte din piulite asa ca insurubeaza roata la loc pe prezoane care din fericire erau intregi si merg mai departe. Ajung destul de usor pe un drum ocolit in localitatea Trei Fantani. Acolo reusesc sa-l identifice repede pe batran cu ajutorul satenilor. Din pacate acesta locuia pe o straduta putin circulata care ducea spre masivul Hasmas insa Mitshubishi si soferul fac o treaba buna si reusesc sa invinga nametii pana la cativa zeci de metri distanta de casa batranului. Trebuie sa va spun ca batranul era foarte slabit fiind reintors recent din spital unde statuse o luna din pricina unei boli la plamani. Asa ca ajutorul nostru a venit la fix. Expresia lui a fost urmatoarea: -Si ati venit voi tocmai de la Cluj pentru unu ca mine? Au lasat baietii acolo toate cele stranse de noi insa cel mai important lucru de mentionat este ca Vivi i-a lasat batranului bocancii din picioare intorcandu-se la Cluj in... ciorapi :ha: Vrem in continuare sa ne interesam la spitalul din Gheorgheni unde a fost internat batranul de diagnosticul si medicatia data de doctori pentru a-i trimite prin posta medicatia de care are el nevoie acuma iar la primavara eu si cu sotia mea vrem sa-i facem o vizita, sa-i mai ducem niste alimente. Pe batran il cheama Stefan Csillag (sper ca am scris corect) si consider ca merita sa-i pomenim numele aici. Editat Decembrie 16, 2012 de omoroka 2 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Ma inclin in fata voastra . Respectele mele . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition "Mainile care ajuta sunt mai sfinte decat gurile care se roaga" Respectele mele, domnilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Maxim respect,domnilor!Jos palaria. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
g.adamov Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 (editat) Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Felicitari pentru expeditie si mult respect pentru partea umanitara! Multumiri pentru relatarea evenimentelor. Editat Decembrie 17, 2012 de g.adamov Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Bravo, de ar fi mai multi ca voi......... Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diana Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Buna ziua, Este extrem de frumoasa expeditia voastra, mi-a placut mult. Ati avut de toate, asa cum ii sade bine unei iesiri de gen. Insa partea cu batranul m-a impresionat... Cand mai aventi actiuni de ajutorare, va rog frumos sa ma contactati. Ajut cum pot, cu resurse proprii si/sau cheta de bunuri si bani. Mitsu si cu mine am fi extrem de incantate sa dam o mana de ajutor. Sunt convinsa ca mai gasim oameni binevoitori, gata sa se implice. Astept cu drag urmatoarea actiune. Respect!:rsp Diana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Buna ziua, Este extrem de frumoasa expeditia voastra, mi-a placut mult. Ati avut de toate, asa cum ii sade bine unei iesiri de gen. Insa partea cu batranul m-a impresionat... Cand mai aventi actiuni de ajutorare, va rog frumos sa ma contactati. Ajut cum pot, cu resurse proprii si/sau cheta de bunuri si bani. Mitsu si cu mine am fi extrem de incantate sa dam o mana de ajutor. Sunt convinsa ca mai gasim oameni binevoitori, gata sa se implice. Astept cu drag urmatoarea actiune. Respect!:rsp Diana Multumim. Acuma in primavara am zis ca voi merge la Lacu Rosu ocazie cu care-i voi face si o scurta vizita D-lui Csillag. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition aveti planuri la 2013? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition aveti planuri la 2013? anu asta vom petrece o saptamana in Maramures Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Da un semn daca vii in zona Baia Mare. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition Foarte frumoasa plimbarea, e bine ca v-ati format o echipa pentru expeditii. Anul acesta as vrea sa fac si eu traseul, am sa te caut pentru detalii si ponturi, dar sa mai determin macar o masina sa mearga. Sa aveti spor si anul acesta in astfel de iesiri S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Transilvania Offroad 2012 Expedition anu asta vom petrece o saptamana in Maramures Tare interesant.. Demult vreu sa vizit regiunea dar din partea Ukrainei (drept la frontiera). Dar acum acolo Ukraineni a facut o zona greu acesibila si trebue multe permise ... Daca va fi posibil, as vrea particip si eu.. Din partea mea va invit la orice eveniment organizat de mine FOC (free of charge) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate