Max Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Doresc sa va anunt ca am renuntat sa mai administrez forumul revistei DeTeren. Nu mai merita sa imi consum timpul cu acel forum. Am facut-o pana acum voluntar , din nostalgie pentru ceea ce a fost candva si speram sa redevina ce a fost candva. Dar degeaba. Deci, rog sa nu ma mai contacteze nimeni cu probleme legate de acel forum. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Renunt la administrarea forumului DeTeren :banana :banana :banana LIBER LA SCANDAAAAL....pe dtrn ... :bb :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 10, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Re: Renunt la administrarea forumului DeTeren Se pare ca nu am reusit sa scap. :mrgreen: Ok. Ma voi ocupa in continuare si de acel forum desi tare greu reusesc sa imi impart timpul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Re: Renunt la administrarea forumului DeTeren Danke. :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Renunt la administrarea forumului DeTeren patria-ti va fi recunoscatoare, si mormantu'ncarcat cu flori PS nu vrei sa-ti dau parolele de la rallyraid.ro sa-ti faci pomana maximizata? poate ai succes mai mare si experienta superioara in calmarea spiritelor incinse. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Renunt la administrarea forumului DeTeren Se pare ca nu am reusit sa scap. :mrgreen: Ok. Ma voi ocupa in continuare si de acel forum desi tare greu reusesc sa imi impart timpul. Pfuuuuuuuuuuu ..iar m-am tzepuit..... :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate