Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

de ce n-are ursu' coada... Plaja Corbu

u2_2

Postări Recomandate

Re: de ce n-are ursu' coada... Plaja Corbu

E un fel de spam.... Plaja aia frumosa, este defapt pe faleza, la cca 1000 m de plaja prpriu zisa, langa unitatea militara. Mailul e vechi, decca 1an....

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrucat topicul nu are ca obiect o recomandare turistica, a fost mutat la "Diverse"

Multumesc pentru intelegere !

On-topic :

Sa-i ia naiba de idioti !!

Asa au facut si cu cartierele de vile din nordul capitalei si probabil din jurul oricarui oras care avea o padure alaturata : au construit defrisand padurea promovand aceste cartiere ca fiind "in mijlocul naturii" si au tot defrisat ca sa incapa si mai multe case, pana cand, ce sa vezi.....n-a mai ramas nici urma de padure !!!

Asa si aici : "ultima plaja libera".....mai bine zis, "ultima plaja FOSTA libera"........:uameni

Link spre comentariu

suficient de aproape...

nu e spam, website-ul functioneaza.

Am zis "un fel de spam"....si asta cu aproape e in functie de ce vrea fiecare... Mie mi se pare Foarte departe. Nu poti sa cobori direct, ci trebuie sa ocolesti prin dreapta, ca in stanga e unitatea militara.... Acuma, cum ziceam, depinde ce vrea fiecare.

Editat de bogthebat

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Din informatiile mele cica ar fi o mare TEAPA.Nu se acorda autorizatii de constructie in zona.Ca ar exista niste tevi subterane,ca s-ar extinde rezervatia,etc.Important este ca nu se construieste nimic :wink:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Indiferent daca e teapa sau nu ,asa se procedeaza in toata tara.

Distrugem paduri,obiective turistice,monumente vechi de sute de ani sau mai stiu eu ce pentru un pumn de bani sau inconstienta.

As putea sa fac pariu ca Proiectul Rosia Montana va primi verde...ciudat este ca reclamele la proiectul asta seamana izbitor cu reclamele vechi de la FNI. :bleah

Sunt unul din "imbecilii " care crede ca avem cea mai frumoasa (probabil) tara din batrana Europa.

Daca o sa ajunga o ruina nu va fi decat vina oamenilor care au inchis ochii generatii la rand si e pacat.

In rest...sa auzim de bine.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Ultima data prin februarie a fost...nu le-am vazut.Cu prima ocazie cind sunt in zona ...verific.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Nu e teapa. Vinde unu' teren arabil cu 13e/mp la marginea satului Corbu. Asta e pret de anul 2008. "Dezvoltatorul" n-a dezvoltat nimic. Cred ca iei de la localnici la sfert de pret daca te da pe spate zona, vecina cu combinatul de la Navodari.

Link spre comentariu

Nu e teapa. Vinde unu' teren arabil cu 13e/mp la marginea satului Corbu. Asta e pret de anul 2008. "Dezvoltatorul" n-a dezvoltat nimic. Cred ca iei de la localnici la sfert de pret daca te da pe spate zona, vecina cu combinatul de la Navodari.

Vezi ca Corbu e cam vecin cu marea... Localitatea aia de-i vecina cu rafinaria e Luminita, iar terenul nu e cu iesire la lacul Corbu (care e vecin cu rafinaria) ci e cu iesire la mare. Cel putin asa zicea in mailul pe care l-am primit si eu.

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Eu mailul asta il primesc o data la saptamana, de vreun an, cel putin. O superoferta deobicei este facuta unui public ales, nu trimisa oricui i-ai obtinut adresa de mail pe cai mai mult sau mai putin oculte.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Recunosc, sunt de 2 bani, eu abia acum cateva zile am primit mailul asta. Nu despre asta era vorba, ci despre cum reusim sa distrugem ce ne inconjoara.

E vreun coltisor frumos? Facem o vila, 2 pensiuni, 1 restaurant si mai stiu eu ce, pana cand coltisorul ala nu mai e...

Link spre comentariu

Mai oameni!

Eu sunt fan plaje virgine(romanesti).

Le insir N-S: Sulina-sud, Sf.Gheorghe, Perisor, Periteasca, Gura Portitei, Periboina N.

Toate sunt inaccesibile auto deci libere de manele.

Sunt si acolo posesori dar arata altfel decat Vadu-Corbu-Vama.

Link spre comentariu

Mai oameni!

Eu sunt fan plaje virgine(romanesti).

Le insir N-S: Sulina-sud, Sf.Gheorghe, Perisor, Periteasca, Gura Portitei, Periboina N.

Toate sunt inaccesibile auto deci libere de manele.

Sunt si acolo posesori dar arata altfel decat Vadu-Corbu-Vama.

Asa am crezut si eu si-am fost la Gura Portitei, dupa ce n-am mai suportat Vama si 2 Mai. Cand am plecat de acolo, dupa 10 zile, stiam pe dinafara mai multe manele decat stiam ca exista... plus ca eram la curent cu toate smecheriile pe care le poti face la cules de capsuni. Asta a fost in 2007. De atunci n-am mai calcat pe litoralul nostru.

Link spre comentariu

Nu disperati sigur un politician :uameni va construi si acolo doar suntem in Romania tara tuturor posibilitatilor.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

exista foarte multe loturi de vanzare in zona, acestea fiind in extravilan si propuse pentru intravilan de prin 2009 (sursa: google)

Corbu.jpg.888b1b09d220b5d038fb648cc26d8346.jpg harta_loturi.jpg.c828dfba6eb25cd6f41af55db9def4a4.jpg

“Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.”
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Am fost de doua sau trei ori pe Plaja Corbu si o data la Vadu.

Frumos, liniste, camparea aproape de apa...!

Ceva tzantzari altoiti, dar numai seara, prin boscheti....fara apa potabila in zona...

E si o terasa si un loc de campare amenajat pentru rulote

N-am zarit constructii in curs sau vile ridicate pe faleza...

Joi plecam iar, eu cu Ion Dulceanu, pentru 3 zile, la Corbu!

Ne-ar interesa daca se mai poate campa si daca trebuie autorizatie pentru campare (am auzit ca locul face parte din RBDD).

Vrem sa stam pe plaja iar masinile le putem lasa mai departe de noi, sa nu fie probleme...!

Editat de Sclipici
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Probabil cateva case in camp se vor construi dar de plaja nu se apropie nimeni la distanta mai mica de 300 m, asta conform Ministerului Mediului. Legea era pe vremuri pana la 200 metri...intre timp probabil ca nu s-au inteles cum sa-si imparta ciolanul...asa ca au marit la 300 . Cautati in google "constructii pe malul marii"...asa ca autorizatii nu se dau (oricui, as completa eu, ca da traim in Romania), doar ce s-a dat in trecut. A fost o vreme in care, unii investitori, luati de val au cumparat prin zona in ideea ca vor vinde mai scump cand se va dezvolta zona.....acum incearca macar sa-si scoata banii.

Aceasta, e parerea mea neoficiala....nu stiu daca am in totalitate dreptate, cine doreste mai multe informatii poate intreba la primarie, totusi eu nu vad miscare in zona. Asa vise ....sunt.

...Si cand au aplicatii aia cu unitatea militara...sa-ti bubuie in cap cu tunurile alea...nu prea cred ca e placut...ca localnic.:grin:

mesterX este pe drumul cel bun :j
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare