Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jucarie noua - Cherokee 4.0 automatic - 2001

luckgil

Postări Recomandate

Re: Jucarie noua - Cherokee 4.0 automatic - 2001

subscriu la ce a spus ssrli,

cand aveam XJ-ul (apropos, stie careva pe unde ar fi ? ) m-am interesat si eu de optiuni pentru arcuri profi si am gasit aici o parere interesanta:

http://www.cherokeeforum.com/f2/spring-leaf-pack-quality-vs-60871/index2/

posturile #20 si mai departe

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 105
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

subscriu la ce a spus ssrli,

cand aveam XJ-ul (apropos, stie careva pe unde ar fi ? ) m-am interesat si eu de optiuni pentru arcuri profi si am gasit aici o parere interesanta:

http://www.cherokeeforum.com/f2/spring-leaf-pack-quality-vs-60871/index2/

posturile #20 si mai departe

XJ-ul tau era la vanzare pe autovit imi pare,mai acum 1-2 saptamani pe la un tip prin Focsani,intre timp are o bara fata cu troliu de toata jena(parerea mea)cateva proiectoare nimic de marca iar pretul era undeva pe la 5000euro.

Masina nu mai arat cum era adica mult mai rau cu toate ca Flow a bagat ceva bani in ea,stiu asta pt ca a fost la Marius Lupu.

Pacat de ea caci a fost o super masina,cel putin estetic.

• Like 1
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Eu la al meu am adaugat o singura foaie mai groasa sub cele originale,le am springuit pe toate ptr un lift de 15 cm...atat am ridicat si fata..am incaltat-o cu 33-uri...sunt foarte multumit de cum merge...nu topaie de spate deloc...merge mult mai bine ca inainte..

Ca proba pot spune ca i-am dat de i-a sarit capacele..ravene..sarituri la viteze mari.mici..urcari pe maluri de maluri..si nu s-a rupt nimic..deci am nimerit-o ca doar eu nu ma pricep:ha:.....simplu si eficient...:sp...Sigur ca altii nu ar fi deacord cu asa simplitate...:grin:..

Toate cele bune..:2dr

Un filmulet de prin calculator..

Editat de jighi

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

Multumesc pentru sfaturi. Poti pune daca ai te rog o poza cu arcurile si cu semn pe care foaie a fost adaugata.

Plus bineinteles un numar de telefon + nume la cel care a facut operatia de springuire.

Ca am luat arcuri noi spate si care suporta cu succes o asemenea operatiune zic eu.

Multumesc

Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata,

Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea

Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata

Link spre comentariu

Springuirea am facut-o eu...ma ocup si cu asa ceva..poze luni o sa pot face..sunt ma munte..:grin:

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Pana la urma s-a facut springuirea arcurilor noi si in plus s-a adaugat si inca o foaie noua. Toate facute la un atelier foarte profesionist la Brasov. Arcurile mi le-au dat inapoi facute perfect si in conditii ca noi vopsite aranjate.

Acum masina in sfarsit arata ca o "curva" cum zic baietii - ridicata de spate.

Dar acum am alte probleme ca la peste 40km/h se aude un zgomot mare din spate. Dupa discutii concluzia a fost ca din cauza inaltarii s-a schimbat unghiul la care lucreaza cardanul si crucea spate.

Ca rezolvare am gasit mai multe solutii:

- masina mea are pe spate cercei mai lungi si reglabili - deci se da masina mai jos un pas. Asa se mai lasa putin de fund tot este mai ridicata de spate.

- am comandat 2 pene de pus intre foile de arc si punte de 6 grade fiecare pentru a roti putin puntea.

- se mai poate face si o mica coborare de cutie de transfer

- ultima si cea mai buna solutie daca nu vor merge cele de mai sus este SYE dar care este si cea mai scumpa.

Miercuri intra la lucru, vedem cum se revolva.

Link spre comentariu

Deci masina a fost prin service si s-a mai lasat putin din cercei, s-a rotit puntea din acele pene. Acum totul este mult mai bine.

Singura treaba este ca tot se mai aude un zgomot intre 46-60km/h. Cand masina este incarcata cu 4 insi si bagaje nu se mai aude.

Concluzia este ca trebuie lasata inca putin din cercei si e perfect. Eu am cercei reglabili dar nu se lasa atat de jos ca cerceii standard.

Deci daca are cineva cercei standard ramasi prin curte de la o inaltare sa imi faca si mie o oferta sa vad cum vine si cu aia.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare