alex_man Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Salut! Am un GC 4.7 din 2000 cu urmatoarea problema. Pe teren umed, sau mai exact cand pierde tractiunea pe rotile din spate, presupun ca incearca sa cupleze puntea fata si in acel moment se aude un pacanit puternic de sub masina. Cutia de transfer este vinovata? Va multumesc. Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lenoyy Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Probleme tractiune GC 4x4 Poti verifica f usor daca ai joc in cardanul fata, macar elimini o posibila cauza din ecuatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 (editat) Re: Probleme tractiune GC 4x4 Buna ziua Aproape sigur ai transmisie permanenta .In acest caz ,foarte sigur , cutia de transfer este vinovata . Eu nu ti-as recomanda sa incerci sa o repari ci sa o inlocuiesti cu una la care se poate deconecta fata . Am avut si eu cateva permanente si toate au sfarsit la fel .In cazurile mele am constatat ca piesa defecta era vascocuplajul din cutia de transfer (nu cunosc termenul stiintific). ALIN:h5 p.s. Presupun ca ai verificat eventualele jocuri in puntea si cardanul fata Editat Iunie 4, 2012 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate