madmax86 Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Salut vreau sa va spun ca in Octombrie 2011 am cumparat un Land Rover 2 nou si sunt foarte multumit de el desi in ciuda unor comentarii mai rautacioase ce am auzit, este o masina foarte buna cand vine vorba de rapotul pret-calitate si ofera mult mai multe decat concurentele din clasa ei de masina. Cu mana pe inima va sfatuiesc daca aveti posibilitatea luati aceasta masina fie noua fie second hand pentru ca din puncul meu de vedere este una din cele mai bune masini fabricate vreodata. Eu unul dupa ce am cumparat-o am fost cu ea la "test drive" in muntii Caliman si a fost exact ce ma asteptam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 (editat) Re: In atentia proaspetilor posesori de land rover Bine ai venit, dar totusi ce-i ala Land Rover 2 nou din 2011 ... Feelander? ca Discovery precis nu e... ca sa stiu la care sectiune sa mut postarea asta ca aici nu isi are locul. Eventual trece tipuil masinii in semnatura Multumesc EDIT: ... la sugestia amicului DKW l-am mutat aici...daca nu e bine il voi muta unde trebuie...poate ne ajuta autorul cu tipul exact al masinii Editat Iunie 3, 2012 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate