castelani Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Salut. Am nevoie de faruri europene pentru a putea trece prin RAR. Ma gandeam daca are cineva second hand sau daca mi le poate imprumuta cineva din zona Targu Jiu pentru o zi. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petruo82 Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 (editat) Re: Faruri Jimny europene pentru a putea trece prin RAR Eu am avut masina cu volan pe partea dreapta si am inmatriculat-o in RO si nu am avut nevoie sa schimb farurile pentru RAR. Si nu s-a legat nimeni de mine. Eventual cotizezi clasica spaga la cineva acolo! Editat Iunie 10, 2012 de Astral Daca vreau sa fluier, fluier! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
castelani Postat Iunie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Faruri Jimny europene pentru a putea trece prin RAR In Gorj nu se poate. Oricum am rezolvat, si-a luat un prieten un jimny cu volan pe stanga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate