zzzoli24 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 (editat) -lj77 -2lt -cutie manuala (nu fumez si ma plictisesc daca nu amestec in cutie)am cautat mult pot sa zic in toata lumea asta sa fie din fabrica manuala -are montat un intercooler care probabil ii da un plus de 2-3cp -volan dreapta -este de lucru la el dar nu e periculos (sper) -sunt optimist si sper ca in urmatoarele 10 ani sa aiba numere de romania :grin: si sa devina si masina de epoca peste 15 ani :old -sper sa devina o masina de ture si expediti si sa nu se incalte niciodata cu 35-uri. Editat Iunie 5, 2012 de zzzoli24 1 toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 (editat) Re: lj77 pentru a clarifica din start intrebarile 77 sua 78 ?? Sub numele de 78 a fost produs pentru piata japoneza (majoritatea cu cutie automata)iar sub numele de 77 a fost produs pentru tenerife ,malaysia si probabil etc .(cu cutie manuala probabil toate fiindca inca nu am dat de nici un 77 cu automata) La modelul 77 sunt si cu volan stanga(la locul lui) si majoritatea sunt in tenerife si las palma.(sunt si de vanzare dar sunt rare si pretul e dublu fata de unu cu volan dreapta) 77 cu volan dreapta sunt in malaysia si se pare ca era unu si in anglia care a ajuns acuma in Cluj. Editat Iunie 5, 2012 de zzzoli24 toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: lj77 Buna treaba. Sa te poarte sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: lj77 sa o stapanesti sanatos ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 (editat) Re: lj77 Bravo Zoli faina masina, sa ai noroc de ea si sa va poarte sanatosi, si nu uita ca tre udata ca altfel nu tine.....:grin::h5, nu udata de ploaie sti la ce ma refer.:dr Editat Iunie 6, 2012 de Selejan Raul TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: lj77 Excelenta masina. Am si eu un 78 cu volan pe dreapta. Sunt foarte multumit de ea. Spor la treaba si mult noroc. Vezi cum se prezinta radiatorul, deseori e colmatat si nu asigura o racire suficienta. Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: lj77 Excelenta masina. Am si eu un 78 cu volan pe dreapta. Sunt foarte multumit de ea. Spor la treaba si mult noroc. Vezi cum se prezinta radiatorul, deseori e colmatat si nu asigura o racire suficienta. da o sa fiu atent la radiator oricum am vazut ca are o mica scurgere . toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: lj77 Salutari, foarte faina masina, sa te poarte sanatos, sa te bucuri de ea :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate