Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire posesori de Landcruiser seria J4

Max

Postări Recomandate

Dragi posesori de Landcruiser seria J4,

Va propun ca sa initiem o intalnire anuala la care sa ne intalnim, sa ne prezentam masinile, sa schimbam impresii si informatii, sa ne dam putin pe dealuri si sa socializam.

Pentru anul asta as indrazni sa propun o intalnire pe la sfarsitul lunii septembrie undeva in zona Sighisoara.

Ce parere aveti? pe cati ne-am putea baza la aceasta intalnire?

Imi permit sa fac o lista cu cei pe care ii stiu:

1. Matake

2. Adi Zuz

3. Milan

4. Alexxm

5. Dragos Osftafi - Trooper

6. Max :grin:

7. Mai stiu o BJ45 din Tg Mures

Sunt convins ca mai sunt si alti posesori de seria J4 pe care ar trebui sa ii cautam.

Astept parerile voastre legate de aceasta idee.

K800_IMG_0660.JPG.adcae351b4d9f51aa88d447895c18925.JPG

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intalnire posesori de Landcruiser seria J4

Da da cu placere !!!! Mai este si Tiberiu Stan cu un FJ40 aici in Buc. si inca un baiat cu BJ40 (UrgentCurier imi scapa numele) ,se poate vb. cu amandoi !!!!!

Super! Chiar mi-ar placea sa ii adunam pe cat mai multi daca nu chiar pe toti. :grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Cu placere maxima! Dar cu o observatie, la mine 27-30.09.2012 alocat!!!

Mai e pe vine un BJ40 albastrui!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Cu placere maxima! Dar cu o observatie, la mine 27-30.09.2012 alocat!!!

Mai e pe vine un BJ40 albastrui!

Nu suntem atat de multi astfel incat putem sa stabilim impreuna o data exacta a intalnirii in asa fel incat sa poata fi prezenti cat mai multi posesori de J4.

Eu sunt disponibil din a doua jumatate a lunii septembrie incolo. Ideea e sa nu o intindem prea departe ca sa prindem vreme cat de cat buna. Sa nu ne intindem mai mult de 15 octombrie. Parerea mea.

Cine e cu BJ40 albastru?

Editat de Astral
Link spre comentariu

Vine el si se prezinta ... chiar nu stiu daca e pe forum, iar masina cred ca acum o incarca :h5

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Vine el si se prezinta ... chiar nu stiu daca e pe forum, iar masina cred ca acum o incarca :h5

Buna ziua,

Laudaros fiind din fire, prezint urmatoarele: toyotica, batranul si pe mine insumi.

1710526536_ITALIAGombitoTOYO072.thumb.jpg.9708cded8b6cd38335376062d4ab1b13.jpg1710526536_ITALIAGombitoTOYO072.thumb.jpg.9708cded8b6cd38335376062d4ab1b13.jpg

Imi cer scuze daca nu am reusit sa postez poza daca da promit solemn ca va mai pun cat de curand.

Cu stima,

Popescu cu bigeiu albastru de la Bucuresti

Link spre comentariu

Se strange gasca. :grin:

Bun venit domnule Popescu!:W

Multam de primire, dupa amiaza incerc sa-i fac topic nou(imi cam prind labele in tastatura)

Link spre comentariu

Mama, ce fain a iesit maisina. Felicitari!

Cum e suspensia pe elicoidale?

Nu fi zgarcit si mai baga poze cu ea.

:h5

Link spre comentariu

Mama, ce fain a iesit maisina. Felicitari!

Cum e suspensia pe elicoidale?

Nu fi zgarcit si mai baga poze cu ea.

:h5

Ii ok si suspensia.Am lasat puntile de 60 cu frane disc fata si spate.Pe fata am niste arcuri de la Compa facute pe comanda si sunt foarte multumit de ele,pe spate am arcuri de LJ70 si cam scutura.Tre sa caut altceva.Cu amortizoatele sunt in studiu.Am doua variante,monotubulare Bilstein din linia galbena sau OME.Impresia mea este ca Bilstein este net superior.Nu am reusit sa montez coiloverele alea cu compensatoare ca erau prea lungi.In rest imi mai trebuie niste scarite si overfendere ca ma stropeste.Am sa fac niste poze si poate deschidem discutia in alta parte sa nu ne poluam aici.Noroc tuturor.

Editat de Milan
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Eu propun sa extindem intalnirea si cu posesorii de Landcruiser seria 60. Ce ziceti?

Editat de Astral
Link spre comentariu

The more the merrier!

Hai cu data ca vremea trece!

Link spre comentariu

The more the merrier!

Hai cu data ca vremea trece!

Eu nu pot deocamdata sa avansez o data concreta. Am facut doar propunerea pentru a doua jumatate a lunii septembrie deoarece pana atunci, eu personal, am multe pe cap.

Data exacta ar fi bine sa o stabilim impreuna in functie de cum puteti voi. Eu, dupa 15 septembrie sunt dispus oricand numai sa nu ne intindem mult ca sa vina frigul deoarece hardtopul meu nu il voi putea repara pana atunci.

Astept propuneri pentru data exacta.

Locatia e ok Sighisoara sau gasim altceva? Sunt alte propuneri?

Link spre comentariu

Ce rai sunteti ! De ce nu Land Cruiser !

Va fi si asa ceva in viitor dar , fiind multi potentiali participanti, asta necesita o pregatire mai importanta si mai din timp facuta.

Link spre comentariu

+1 ptr Sighisoara

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare