mmircea Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Am gasit pe un site acest telefon: Telefonul F.O.R.T.I.S. rezista la apa, praf, socuri si poate fi utilizat in orice mediu extrem. Acest telefon ultra-rezistent dispune de un cadru intern de magneziu calit şi de o carcasa cauciucata de 3,5 mm, care respinge ploaia, praful, si socurile datorate lovirilor sau caderilor de la inaltime. Aceasta inseamna ca puteti sa-l scapati, aruncati, calca pe el, scufunda in apa, sau chiar lovi cu o bata de baseball, ori puteti sa treceti cu rotile masinii peste el. Telefonul va ramane in starea initiala cu exceptia catorva zgarieturi. Lanterna LED cu buton dedicat acestei functii Carabina alpinism cu busola atasata Incarcator manual de putere mare pentru situatii de urgenta(utilizeaza principiul dinamului electric. DUPA PREZENTARE PARE OK dar, este produs in CHINA Intrebarea mea este daca a testat cineva acest telefon si ce parere aveti despre el? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Telefon F.O.R.T.I.S. Majoritatea sunt produse in China. Dupa cum arata, se vrea o copie Sonim dar cam scump (230 Eur). Acum depinde si de calitate. Probabil este nou pe piata si putin probabil sa-l fi folosit cineva destul incat sa aiba o parere obiectiva despre el. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Telefon F.O.R.T.I.S. Sunt produse de aceeasi grupare care produce si vinde replicile Sonim. Toate caracteristicile sunt reale, mai putin un amanunt: autonomia! Dupa o luna-doua de utilizare, ajungi sa-l incarci in fiecare zi... su cel mult odata la doua zile. Nu degeaba Sonim-urile originale costa atat cat costa. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragosh10 Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: Telefon F.O.R.T.I.S. Fortis http://srvimg03.slando.ua/images_slandocomua/67873755_2_644x461_agm-rock-v5-texet-tm-3200r-fotografii.jpg?rev=6 Jcb http://android-france.fr/wp-content/uploads/2012/04/Toughphone.jpg Din cate vad Fortis-ul e copie dupa JCb si au adaugat Dual-Sim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Telefon F.O.R.T.I.S. Ori SONIM, ori Iphone ... restul ... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmeleon Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Re: Telefon F.O.R.T.I.S. Ori SONIM, ori Iphone ... restul ... "True!" Dar sa nu uitam de vechiul Ericsson R310... Ce-am mai dat cu telefonul ala de pamant... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STIN7 Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Re: Telefon F.O.R.T.I.S. Unde se gaseste de vanzaere?Fac eu testul pe el...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Re: Telefon F.O.R.T.I.S. le gasesti si aici: http://www.military-line.ro/echipamente-1/echipamente-electronice/telefoane-antisoc-si-statii ce ma intriga pe mine, este faptul ca FORTIS astea sunt identice cu JCB... sau aproape identice, pt ca difera doar logo-ul de pe ele si designul capacului din spate. ce pana mea de producatori mai sunt si astia?! bine, ca nici cu unii constructori de masini nu mi-e rusine, ca isi corcesc fiarele si doar le mai pun apoi ornamentele de logo care inca mai sunt diferite... asa ca faza cu amaratul ala de telefon e joaca de copii... daca Sonim facea telefoane dual-sim, era telefonul perfect... dupa ce testezi FORTIS-ul spune-ne si noua care e treaba cu el, ca poate-mi schimb Sonim-ul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Re: Telefon F.O.R.T.I.S. Si sa nu uitam ca si Iphone e "assembled in China" :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragosh10 Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Telefon F.O.R.T.I.S. le gasesti si aici: http://www.military-line.ro/echipamente-1/echipamente-electronice/telefoane-antisoc-si-statii ce ma intriga pe mine, este faptul ca FORTIS astea sunt identice cu JCB... sau aproape identice, pt ca difera doar logo-ul de pe ele si designul capacului din spate. ce pana mea de producatori mai sunt si astia?! bine, ca nici cu unii constructori de masini nu mi-e rusine, ca isi corcesc fiarele si doar le mai pun apoi ornamentele de logo care inca mai sunt diferite... asa ca faza cu amaratul ala de telefon e joaca de copii... daca Sonim facea telefoane dual-sim, era telefonul perfect... dupa ce testezi FORTIS-ul spune-ne si noua care e treaba cu el, ca poate-mi schimb Sonim-ul :grin: Multumesc de link, chiar eram interesat daca se gaseste pe la noi.Cam piperat pretul in schimb.Am gasit AICI si pare mai accesibil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate