Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Traditionale...

Mugur

Postări Recomandate

Re: Traditionale...

Propuneri de slogan de la "binevoitori":

Noi ne ţinem de Laba.

Laba - fapte, nu vorbe.

Laba în sprijinul cetăţenilor.

Vine Laba.

Laba pentru modernizare. Pentru ei, pentru voi, pentru noi toţi,

Laba. Alegerea corectă

Laba. Laba din dragoste pentru Bârgău.

Laba la PRIMARIE!

Gospodaru' Laba o sa faca treaba!

PD-L sustine LABA!

Laba nu te lasa la greu!

Nu vota cu stinga, Laba e de dreapta.

Laba. Ceea ce meritam!

Cu Laba vom reusi

Laba. Eu fac, alţii promit!

Prestaţie slabă? Treci pe Laba!

Dreapta e slabă? Susţine-o cu Laba!

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cam trist(a) Laba asta. :grin:

probanil ca poza a fost facuta inainte dea pune adi postul cu sloganurile

:grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Fata logodita a spus:

- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus “Esti femeia vietii mele, te iubesc�… dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.

Amanta s-a laudat si ea

- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca ca nebunii toata noaptea!

In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:

- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:

- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?

Link spre comentariu

pai, si le-o pus in tetiere ca sa-i fie maneaua aproape de neuronu plictisit. Sau ii asa de obisnuit cu spitalu 9 incat nu se poate abtine sa nu simta vibratiile la ceafa

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cei 10 pasi ai crizei financiare, pe intelesul tuturor:

1. Ion are o crasma. Pentru a-si spori vanzarile, el decide sa le ofere clientilor (majoritatea - betivani neispraviti) bautura pe

datorie. Isi noteaza cu grija datoria fiecarui client, tinand astfel un bilant al creditelor acordate. Pe masura ce se raspandeste vorba ca Ion te serveste acum in schimbul promisiunii de a plati in viitor, numarul clientilor creste, iar vanzarile de bautura asisderea. Pe faza, Ion profita de ocazie si scumpeste tuica si berea .

2. Un consilier bancar abil isi da seama ca afacerea lui Ion este de viitor si ii acorda acestuia un credit pentru dezvoltarea carciumii. Creditul este garantat cu creantele acumulate de Ion - promisiunile de plata ale betivanilor care ii trec pragul.

3. Superiorii consilierului bancar - baieti destepti, cu indelungata expertiza in mobilizarea resurselor financiare - refinanteaza creditul acordat lui Ion prin emisiunea a trei tipuri de obligatiuni, garantate desigur cu datoriile alcoolicilor: BEAUBOND, BEATBOND si VOMITBOND.

4. Aceste titluri financiare sunt cumparate si tranzactionate apoi pe piata internationala. Multi investitori nu inteleg ce inseamna aceste obligatiuni si cu ce sunt garantate. Cu toate acestea, cererea pentru ele creste, alimentata de cresterea continua a cotatiilor.

5. Intr-o buna zi, cu toate ca preturile continua sa urce, managerul de risc al unei banci (concediat ulterior, fiindu-i reprosata atitudinea pesimista) decide ca este timpul sa ceara plata datoriilor acumulate de betivii care frecventeaza crasma lui Ion.

6. Datornicii nu au cum sa plateasca. Ion nu isi poate rambursa creditul contractat de la banca si intra in faliment.

7. Obligatiunile BEAUBOND si BEATBOND isi pierd 95% din valoare. VOMITBOND sta ceva mai bine, valoarea ei stabilizandu-se dupa o prabusire de 80%.

8. Furnizorii carciumii lui Ion intampina serioase dificultati financiare, dupa ce clientul lor a inchis portile si dupa ce obligatiunile in care investisera masiv si-au pierdut valoarea. Furnizorul de tuica este preluat de o firma concurenta, iar fabrica de bere intra in faliment.

9. Banca este salvata de la faliment de catre guvern, in urma unor consultari dramatice intre partidele politice.

10. Fondurile necesare acoperirii pierderilor sunt obtinute prin impozitele platite de catre persoanele care nu consuma alcool.

In sfarsit o explicatie inteligibila...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re:

Un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a patronului de la Steaua, Gigi Becali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvînt al omului de afaceri a declarat ca acesta este cu atît mai afectat, cu cît nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua...

Credeam ca-i vorba de cartea de telefon si de "mersul trenurilor"

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Propuneri de slogan de la "binevoitori":

Noi ne ţinem de Laba.

Laba - fapte, nu vorbe.

Laba în sprijinul cetăţenilor.

Vine Laba.

Laba pentru modernizare. Pentru ei, pentru voi, pentru noi toţi,

Laba. Alegerea corectă

Laba. Laba din dragoste pentru Bârgău.

Laba la PRIMARIE!

Gospodaru' Laba o sa faca treaba!

PD-L sustine LABA!

Laba nu te lasa la greu!

Nu vota cu stinga, Laba e de dreapta.

Laba. Ceea ce meritam!

Cu Laba vom reusi

Laba. Eu fac, alţii promit!

Prestaţie slabă? Treci pe Laba!

Dreapta e slabă? Susţine-o cu Laba!

O Laba pe zi, de doctor ne va feri.

O Laba la locul ei, face cit 7 femei.

O femeie fu..ta - O Laba pierduta.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Intrebare : Cum se face sex in 4 (patru) labe ?

Raspuns : Se face o laba dimineata

Se mai fac 2 la pranz '

Si se mai face inca o laba seara la culcare :ha:

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare