Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Traditionale...

Mugur

Postări Recomandate

Re: Traditionale...

Intr-o seara, un taran cu o galeata intr-o mana, cu o nicovala in cealalta, cu cate o gaina sub brat, se uita nedumerit, cand spre stanga, cand spre dreapta drumului.

Din spate il ajunge o blonda. Cetateanul necajit de-atata bagaj, o intreaba:

- In ce directie e gara, domnisoara?

- Mergeti cu mine ca si eu merg intr-acolo. Dupa vreo suta de metri blonda zice:

- Daca ma gandesc bine, eu n-ar trebui sa merg cu dumneata.

- De ce domnisoara?

- Pai, ai putea profita sa ma violezi.

- Cum asa domnisoara? Cu atatea lucruri in brate?

- Sigur, ai putea pune galeata jos, nicovala in galeata si gainile … le tin eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din Anuarul Statistic al Romaniei, Directia Generala de Evidenta, Bucuresti, 2005, iata citeva nume de familie destul de populare:

Curca (4.795 de persoane) Buca (2.996) Flocea (1728) Pasarica (1.669) Laba (880) Nebunu (850) Bounegru (611) Mortu (581) Sulica (540) Blegu (515) Belibou (507) Galeata (276) Sarcina (255) Puţica (244) Muia (233) Bucila (228) Pipi (226) Betzivu (219) Sula (193) Slabutzu (193) Strugurel (192) Slanina (186) Roadevin (173) Boubatrin (119) Oasenegre (109) Jegu (95) Buba (87) Stricatu (80) Nespalatu (70) Portocala (65) Gainatz (61)

Pishu (54) Botderatza (48) Gunoi (41) Muc (29) Regulatu (27) Castron (25) Pierdevara (23) Ministru (22) Lamaie (18) Sfirc (16) Ushainchisa (10)

Partzan (9) Bulan (7) Pizdelea (7) Curu (6) Acru (6) Bula (5) Boroboatza (5) Coi (3) Politia (3) Justitia (2) Caca (2) Prostu (1) Hitler (1)

Semafor (1)

Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia....
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

romanca, la produs in Italia, este acostata noaptea de un client. El: - Cat costa? Ea: - 50 Euro. O baga in masina, ii da banii si isi face treaba. A doua noapte, figura se repeta… a treia noapte la fel… In a patra noapte… fata se uita la el si il intreaba: - Auzi ma, da tu de unde esti? ca parca te cunosc El: - Din Romania. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! De unde din Romania? El: - Din Ciuperceni. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! El: - Coincidenta s-o crezi tu… Mi-a dat tactu’ 500 de euro pentru tine, dar mi-a zis sa nu ti-i dau toti odata, ca-i cheltui!!!

Link spre comentariu

Aveti mare grija cu frana de mana :grin: :grin: :

http://www.daciaclub.ro/-t35437.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ce vremuri ....pe vremea noastra tot e era rau era de la coclender .... deci toata treaba e de la mosor ....

:happy .................................... :happy

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Re:

Asta cu carciuma din pestera, este profanarea speologiei. Cine i-a dat voie sa faca asa ceva? :fr2 :ps :bx :dr3

Locatia este Surduc, Judetul salaj, iar pestera este proprietate particulara, este o fosta pestera de pastrare a branzei, sapata artificial.... dar de, e mai usor sa comentezi decat sa te informezi slp

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare