Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diverse piese pentru modele vechi de Land Rover/Range Rover

flay

Postări Recomandate

De curand am aflat ca furnizorul meu de piese din UK, Britcar, a facut un re-import masiv de undeva din Qatar , de piese de modele vechi de Land/Range Rover dintr-un stoc in lichidare (cateva containere).

Piesele am inteles ca sunt noi,made in UK, de la motoare,cutii, pana la parti de caroserie si alte mii de repere. Scopul este da a alimenta piata britanica de fanatici ai marcii, dar stiu ca mai exista si printre noi restauratori si detinatori de modele ce poate ar avea nevoie de asa ceva.

Preturile sunt de la jumatate din pretul de lista, omul are shop si pe ebay, e foarte serviabil si corect.

Acum, nu stiu daca se considera ca fac reclama sau nu, consider ca poate fac un serviciu amatorilor de piese rare (si ieftine) din gama Land Rover.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Diverse piese pentru modele vechi de Land Rover/Range Rover

Daca consideri ca faci ''reclama'', da-mi pe PM datele.

Merci.

Ride Free Die Free. A way of life !
Link spre comentariu

Salut, va atasez un link de pe ebay cu una din piesele primite din importul asta, un short-engine V8 benzina.

Gasiti mai jos in pagina detaliile de contact, nu vreau sa interferez in eventualele comenzi sau intrebari ale voastre, omul e foarte serios si de bun simt, cateodata mi-e rusine de ce-i cer si-mi face pe plac. Eu nu-i fac reclama, dar ma bucur pentru orice pasionat de 4x4 care reuseste sa aiba calitate la pret mic intr-o lume tot mai scumpa.

http://www.ebay.co.uk/itm/Range-Rover-4-6L-High-Compression-46D00560A-short-engine-new-boxed-STC1893-/290726029904?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43b09f2a50

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

Merci de info.

Util, preturi relativ bune (oricum mai buna decat in RO), problemele de transport sunt rezolvabile.

O seara buna.

Ride Free Die Free. A way of life !
Link spre comentariu

Am uitat sa spun, ce e pe ebay acum reprezinta produsele pe care le are acolo de ani de zile; produsele noi ,la care mea refeream sunt acum in curs de scoatere din container, identificate, fotografiate,etc. Vad ca a pus pe ebay doar motorul respectiv, o instalatie electrica si ceva grile fata, dar piesele, grosul, nu sunt pe ebay, are un excel cu toate piesele, le trimite daca i se cer.

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

Flay le poti posta aici, nu se pune problema de reclama. Ne-ar ajuta mai mult, decat sa-l intrebam toti de diferite repere.

Seara buna.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

M-am uitat putin pe lista respectiva (pe calculatorul meu nu am Excel) si am vazut ca exista cam 60 de mii de repere, vre-o 5 motoare, cutii de viteza,etc. Spectrul de piese merge pana la Discovery 3, RR Sport, Defender 2006, doar ce am vazut pe un alt calculator.

Daca aveti putina rabdare, vreau sa-i cer acordul inainte de a posta lista aici, nu vreau sa abuzez de ea.

Editat de flay

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare