cristianfrcs Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Am nevoie de un test de motor la Mitsubishi-ul meu. Este MK2 V6 cu 12 valve cutie automata. Daca este cineva care ma poate indruma undeva mai aproape de Cluj ii sunt recunoscator. O zi buna, Cristian 0756 097 890 _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Help - tester pentru Mitsubishi V6 12V - undeva mai aproape de Cluj sal si io caut unu de vreo cateva luni in bucuresti:ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Help - tester pentru Mitsubishi V6 12V - undeva mai aproape de Cluj La reprezentanta de ce nu mergeti? Eu cand am fost cu al meu in Timisoara la Mitsubishi m-a costat 80 lei. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Help - tester pentru Mitsubishi V6 12V - undeva mai aproape de Cluj @tavi d ,am fost la cativa si mi-sa spus ca nu are n mufa ,halal de reprezentante,ori nu au vrut sa se bage , . KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Help - tester pentru Mitsubishi V6 12V - undeva mai aproape de Cluj sal si io caut unu de vreo cateva luni in bucuresti:ha: ha, ha , daca il cauti cu okii inchisi, poate sa dureze si ani pana il vei gasi !!! Ce te doare? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate