Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pareri Range Rover 4.4 TDV8 Diesel

SamX

Postări Recomandate

Va salut!

Acum doua saptamani mi-am comandat un Land Rover Range Rover 4.4 TDV8 Diesel Kensington Limited Edition. Masina am achizitionat-o cu un discount urias de 20%, fiindca modelul nou apare in 2013 in primavara.

Stim cu totii ca LR a avut probleme de fiabilitate, motivul pentru care nu am asteptat modelul 2013 fiind tocmai aceasta frica! M-am gandit ca fiind la sfarsit de cariera, masina a scapat de toate ''problemele copilariei''. Sunt foarte sigur ca modelul nou, fiind construit pe platforma Jaguarului XJ ranforsata, va avea ca platforma la inceput de drum, probleme nedepistate in testele preliminarii. De aemenea, motivele pentru care nu au lansat modelul 2013 anul acesta in iunie sunt tocmai unele probleme la platforma comuna cu Jaguarul, lansarea fiind amanata cu un an de zile.

Tocmai din acest motiv au scos aceasta editie limitata, pentru a-i impaca pe clientii care au asteptat modelul nou, oferindu-le un Range Rover cu absolut tot inclus, fiind peste Autobiography, la un pret mult mai mic decat acum 2 luni.

Inca nu am scapat de acea frica care tine de lipsa fiabilitatii, care pentru o masina care costa peste 100K, dupa parerea mea este inacceptabil. Desigur, internetul a fost principalul meu sfetnic in privinta asta dar nu as dori sa cred chiar tot ce scrie acolo! Poate sunt cazuri izolate! Am vorbit cu dealer-ul de la LR si mi-au precizat ca nu exista optiunea de garantie extinsa, cea standard fiind de 3 ani/100.000 Km. Ma mai mir de ce!

Sunt de meserie inginer constructor, din aceasta cauza mi-am dorit un SUV capabil in off-road dar si confortabil la drum lung, tinand cont ca strabat tara in lung si-n lat.

Intrebarile mele sunt urmatoarele:

- Am facut o alegere buna tinand cont ca in bugetul acesta puteam achizitiona orice SUV?

- Sunteti constienti de probleme de fiabilitate la modele RR de dupa face-lift ( dupa 2010 ) ?

- (Se merita) Merita mai mult sa astept modelul nou?

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pareri Range Rover 4.4 TDV8 Diesel

:dr4 4.4 V8 = :ypu

Super masina,eu cred ca poti sta linistit - nu prea stiu nici un SUV care ar putea concura cu un Range 4.4 V8 cu echipare peste Autobiography,la nici un capitol - cat despre imagine chiar nu are concurent in clasa lui.

Despre marca asta sunt multi care isi dau cu parerea in necunostiinta de cauza.

Eu sunt foarte multumit de Discovery 4 din toate punctele de vedere.

Acum am 80000 km cu masina,am luat-o in octombrie de la Premium la 48000 km si nu am avut nici o problema,desi merg cu ea peste tot si pe orice drumuri sau coclauri.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare