sylviu954 Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 cam ce an de fabricatie se recomanda la achizitionarea unuia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Re: Achizitie Mitsu Sa fie un an bun......ca la vin......:ha: No offence, dar la asa abordare, asa raspunsuri........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi ratiu Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Re: Achizitie Mitsu pai cam din 2000 pana 2012 depinde de banii:ha: Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 (edited) Re: Achizitie Mitsu Sa fie un an bun......ca la vin......:ha: Daca se poate, unul asamblat iarna, miercurea sau joia....:op cam ce an de fabricatie se recomanda la achizitionarea unuia ... Poate ca daca dadeai mai multe detalii despre ce anume cauti... Edited June 14, 2012 by DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Re: Achizitie Mitsu E' rai baietii astia , hai sa incerc eu : -ce vrei sa faci cu el ? :h5 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Re: Achizitie Mitsu Hai sa zic si eu... Ai incercat sa citesti un pic pe forum in nenumaratele topicuri gen "sfat achizitie..."? Cred ca forumul asta e o baza de date atat de bogata incat numai daca nu ai rabdare sa citesti un pic nu gasesti raspuns la asemenea intrebari, si apelezi la rabdarea colegilor sa scrie a n-spea oara acelasi lucru. Spor la "rasfoit"! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts