shark Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Aveam salvat in bookmarks un topic de pe forum, linkul este asta. Linkul sigur e bun ca m-am uitat la el de multe ori. Problema este ca in momentul de fata nu mai pot uita la acel topic, imi spune: shark, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. Log Out Home Ce se intampla? Ma poate ajuta cineva pls? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Mica problema forum Posibil ca topicul fiind foarte vechi sa fie arhivat. La fel, este posibil sa fie vorba de un topic "pus la pastrare" din lipsa "obiectului" in sine (initiatorul, vanzator autorizat, a cerut suspendarea lui pana la urmatorul transport). Motive mai pot fi, cred ca te poate lamuri Astral mai bine...:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 (editat) Re: Mica problema forum Este un anunt al unui VA, care anunt este momentan retras din zona activa a forumului........Teddy a raspuns 99% exact.....:h5 Editat Iunie 14, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Iunie 14, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Mica problema forum A, ok. Probabil produsul nu mai e disponibil. In regula, multumesc de informare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate