Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daca aveti ceva de transportat pe ruta Baia Mare- Bucuresti

Max

Postări Recomandate

Vineri dimineata plec din Baia mare catre Bucuresti pe ruta Baia Mare - Cluj- Tg. Mures-Sighisoara- Brasov- Bucuresti.

Daca aveti ceva de trimis va ajut cu placere. Dar nu obiecte mari si grele. Ma duc cu Renault-ul Kangoo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Daca aveti ceva de transportat pe ruta Baia Mare- Bucuresti

:off Daca vrei sa mananci niste mici buni da-mi un telefon cand te apropii de Campina,locatia este pe DN1,deci in drumul tau.Tel 0722551410 Dan :2dr

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu

:off Daca vrei sa mananci niste mici buni da-mi un telefon cand te apropii de Campina,locatia este pe DN1,deci in drumul tau.Tel 0722551410 Dan :2dr

:h5

Multumesc. Sa vad cum stau cu timpul si te sun. :)

Link spre comentariu

Max, poate ar fi bine sa facem un topic special in care anunturile gen daca aveti ceva de transportat pe ruta x-y , sa fie publicate si asa ne ajutam si noi unul pe celalalt. Daca tot se ajuta membrii clubului intre ei , prin paduri , ar putea sa o faca gratuit si prin civilizatie. Cred ca multi ar face-o cu placere.

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

joi de dimineata plec din bucuresti spre sighet cu un logan mcv gpl. numai io in masina :) deci daca aveti ceva mai maricel de lasat la pitesti, sibiu, cluj, baia mare... dati-mi un semn

daca nu, apoi va doresc tuturor paste fericit (sau sa pasteti fericiti?...) :x

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare