Max Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Vineri dimineata plec din Baia mare catre Bucuresti pe ruta Baia Mare - Cluj- Tg. Mures-Sighisoara- Brasov- Bucuresti. Daca aveti ceva de trimis va ajut cu placere. Dar nu obiecte mari si grele. Ma duc cu Renault-ul Kangoo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Daca aveti ceva de transportat pe ruta Baia Mare- Bucuresti :off Daca vrei sa mananci niste mici buni da-mi un telefon cand te apropii de Campina,locatia este pe DN1,deci in drumul tau.Tel 0722551410 Dan :2dr L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Daca aveti ceva de transportat pe ruta Baia Mare- Bucuresti :off Daca vrei sa mananci niste mici buni da-mi un telefon cand te apropii de Campina,locatia este pe DN1,deci in drumul tau.Tel 0722551410 Dan :2dr :h5 Multumesc. Sa vad cum stau cu timpul si te sun. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Re: Daca aveti ceva de transportat pe ruta Baia Mare- Bucuresti Max, poate ar fi bine sa facem un topic special in care anunturile gen daca aveti ceva de transportat pe ruta x-y , sa fie publicate si asa ne ajutam si noi unul pe celalalt. Daca tot se ajuta membrii clubului intre ei , prin paduri , ar putea sa o faca gratuit si prin civilizatie. Cred ca multi ar face-o cu placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Re: Daca aveti ceva de transportat pe ruta Baia Mare- Bucuresti Sunt de acord. Eu am foarte multe curse gol din diverse parti ale tarii catre Brasov 5-6 pe zi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Re: Daca aveti ceva de transportat pe ruta Baia Mare- Bucuresti joi de dimineata plec din bucuresti spre sighet cu un logan mcv gpl. numai io in masina :) deci daca aveti ceva mai maricel de lasat la pitesti, sibiu, cluj, baia mare... dati-mi un semn daca nu, apoi va doresc tuturor paste fericit (sau sa pasteti fericiti?...) :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate