Caphonne Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Salutare ma chinui de ceva timp sa gasesc un rezervor second si nu gasesc.Am sunat la tot ce am gasit pe net toate sunt sparte sau ruginite.Unul nou l-am gasit la vreo 1700 ron enorm de mult asa ca aveti grija.Un nene cu dezmembrari pe care l-am sunat mi-a zis ca si-a adaptat unul de la Dacia papuc. Intrebare :Are cineva la masina adaptat alt rezervor? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Rezervor Daihatsu - de la care alta masina s-ar potrivi ? Nu merge revergorat cel vechi? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: Rezervor Daihatsu - de la care alta masina s-ar potrivi ? Cel vechi nu mai este asa am luat masina. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 (editat) Re: Rezervor Daihatsu - de la care alta masina s-ar potrivi ? eu am pus rezervor de dacia nova seamna cu cel de la dacia papuc .cel de nova ar gatul de umplere exact in partea care trebuie un dezavantaj e ca are numai 40 litri:grin: Editat Iunie 30, 2012 de Astral daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Rezervor Daihatsu - de la care alta masina s-ar potrivi ? Mersi mi-a mai dat cineva pontul asta cu rezervorul de papuc si este de tinut minte.Arata cam la fel cu cel de Feroza.Am rezolvat cu unul second original in stare buna. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PAUL DOGARU Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Rezervor Daihatsu - de la care alta masina s-ar potrivi ? Salut, Daca mai esti interesat pot eu sa ti dau un rezervor SECOND.M-am hotarat sa dezmembrez o feroza pe care am cumparat-o de curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: Rezervor Daihatsu - de la care alta masina s-ar potrivi ? Multumesc dar masina are de mult rezervor original de benzina :).Poti sa ma contactezi pe pm sa-mi spui ce mai ai interesant ca mi-ar mai trtebui una alta.Astept. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radubichis Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: Rezervor Daihatsu - de la care alta masina s-ar potrivi ? eu am pus rezervor de dacia nova seamna cu cel de la dacia papuc .cel de nova ar gatul de umplere exact in partea care trebuie un dezavantaj e ca are numai 40 litri:grin: Salut Cum ai rezolvat cu alimentarea din rezervorul de Nova? Ai pastrat si ansamblul pompa care intra in rezervor cu pompa de Nova cu tot? ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga2 Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Re: Rezervor Daihatsu - de la care alta masina s-ar potrivi ? Salut, am eu un rezervor de rocky, e inca montat pe masina daca esti interesat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Rezervor Daihatsu - de la care alta masina s-ar potrivi ? As vrea sa va rog daca este cineva care a facut adaptarea cu rezervor de Nova sau alt rezervor, daca poate posta niste poze ar fi de mare ajutor. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate