alexei Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Salutare tuturor, poate cineva dintre voi cunoaste raspunsul la aceasta intrebare: Cum trebuie sa fie aliniate cardanele la Nissan Patrol Y61 LWB motor ZD30 an fabr 2003? adica cele doua capete ale aceluiasi cardan. La capete, cardanul are ca doua brate, unde se prinde crucea cardanica (doua dintre bratele ei). Stie cineva daca aceste brate trebuie sa fie in aceeasi pozitie la ambele capete ale cardanului, sau trebuie sa fie rotite cu un anumit unghi? http://s14.postimage.org/f6joxx371/cardan.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: aliniere cardane oligatoriu in linie...daca vrei sa merga bine daca doresti vibratii....alege orice alta varianta/unghi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: aliniere cardane oligatoriu in linie...daca vrei sa merga bine daca doresti vibratii....alege orice alta varianta/unghi :grin: m-am uitat astazi sub masina, mai atent, si am constatat ca la cardanul fata am un unghi de cca 45 grade intre ele. Spatele pare sa fie aliniat. Nu stiu oare cine si-o fi bagat nasul pe acolo... Am o oarece vibratie, in special la viteza / turatie mica, daca accelerez usor. Daca ma urc pe pedala de acceleratie, nu se mai simte. Dupa cum vibreaza, m-a dus gandul la cardan - insa ce ma nedumereste este ca vibratia apare si in 4x2, cand teoretic cardanul fata nu ar trebui sa aiba vreo implicare. Un mecanic auto mi-a spus ca nu la toate marcile de masini e la fel, ca la unele trebuie aliniate, la unele sa fie rotite cu 90 grade, la altele cu alt unghi. Si mi-a dat ca exemplu G-ul, la care nu ar trebui sa fie aliniate, ci la un anume unghi. Dar sa ramanem on-topic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 (editat) Re: aliniere cardane Buna ziua ! Cardanele trebuie sa fie intotdeauna "in faza". Nu stiu sa existe situatii in care sa trebuiasca neaparat ca articulatiile sa fie in "anti-faza", cel putin nu vad de ce la G ar trebui sa fie in "anti". Un cardan nefazat nu este neaparat sa produca vibratii. Daca e sa fie vibratii generate de cardan, ele apar de la cruci uzate sau care lucreaza la unghiuri neobisnuite, eventual de la o culisanta cu uzura mare sau ca urmare a unor lovituri, care la randul lor induc dezechilibre in sistem. Eu am umblat circa doua luni cu un cardan spate pus la intamplare, adica nefazat deloc, ca n-am cascat ochii cand l-am montat, fiind in stare bahic-euforica. N-am avut vibratii deloc, si la urmatoarea lucrare care a implicat persoana mea sub masina, montand ceva discuri de frana, am vazut ce am facut si l-am montat corect. In cazul tau, demonteaza cardanul fata, si vezi daca ruland fara el mai ai vibratii. Daca mai ai, cauza trebuie cautata altundeva. Stima, Dragos Editat Iunie 21, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: aliniere cardane Sa inteleg ca tu mergi 4x4 non-stop daci ai probleme cu cardanul de fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: aliniere cardane m-am uitat astazi sub masina, mai atent, si am constatat ca la cardanul fata am un unghi de cca 45 grade intre ele. Spatele pare sa fie aliniat. Nu stiu oare cine si-o fi bagat nasul pe acolo... Am o oarece vibratie, in special la viteza / turatie mica, daca accelerez usor. Daca ma urc pe pedala de acceleratie, nu se mai simte. Dupa cum vibreaza, m-a dus gandul la cardan - insa ce ma nedumereste este ca vibratia apare si in 4x2, cand teoretic cardanul fata nu ar trebui sa aiba vreo implicare. Un mecanic auto mi-a spus ca nu la toate marcile de masini e la fel, ca la unele trebuie aliniate, la unele sa fie rotite cu 90 grade, la altele cu alt unghi. Si mi-a dat ca exemplu G-ul, la care nu ar trebui sa fie aliniate, ci la un anume unghi. Dar sa ramanem on-topic. 1. La G-eu , intradevar cardanele se moteaza defazat, dar pe cardan sunt marcate sageti ce iti indica montajul 2. Verif la nissan daca nu cumva in 4x2 se invarte si cardanul fata. Daca DA, cauze posibile ar fi MRL automat defect sau "bucurii" in reductor ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: aliniere cardane Sa inteleg ca tu mergi 4x4 non-stop daci ai probleme cu cardanul de fata. neafane, daca citeai cu atentie mai sus, am precizat ca ma nedumereste faptul ca apare vibratia cand merg in 4x2. @nissan4x4 - asta e o verificare de facut, trebuie sa ajung la un elevator si sa o ridic ca sa verific daca nu cumva este vorba despre ce ai scris tu :( - multumesc pt idee @Heavy D - multumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate