Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y60 - se vinde bijuteria .. = Un can-can "made by koais"

Dr.CristacKe

Postări Recomandate

Nissan Patrol

Y60

RD28T

an 1993

inmatriculata Romania

acte la zi

fiscal pe loc

km 210.000

2 chei contact

geamuri electrice fata

Echipare:

blocant spate OEM

Suspensie OME noua + 10

kit coborare cutie viteze

tendoane spate ramforsate

dropbox-uri

panhard reglabil fata

panhard reglabil spate

bielete antiruliu fata intarite +20 cm lungime

bara directie ramforsata capete de bara reglabile

bara conexiune ramforsata capete de bara reglabile

evacuare custom inox cu racord flexibil

snorkel safari cap tractor

bara fata HD

praguri HD

troliu 13000

statie 35W cu antena Sirus

Intretinere:

vopsitorie totala profi

sasiu curatat si vopsit

mocheta + huse scaune noi

revizie motor: ulei + filtru, filtru aer, filtru motorina,antigel,bujii (toate 6 schimbate)

revizie cutie si reductor ulei schimbat

revizie punte fata

revzie punte spate

gresat cruci cardanice

placute de frana fata si spate

bucse tendoane spate si fata

capete de bara

bucse OME panhard fata si spate

omocinetica si semeringuri planetara fata.

Masina pregatita in totalitate cu simt de raspundere se accepta orice test in teren sau pe asfalt sau la orice service specializat sau unde vrea clientul.

Motivul vanzarii pentru curiosi: MA APUC DE ALT PROIECT.

mentionez ca masina se vinde exact cum este descrisa mai sus dar FARA ROTI!

Rog seriozitate.

Pretul este de 8900 E discutabil cu bun simt !

Masina poate fi vizionata la Garajul din Glina

10052012556.thumb.jpg.226650cf9818b6c2a82e710822261554.jpg

10052012555.thumb.jpg.16bdf4d9b39e0e286c86b608664ecd74.jpg

10052012558.thumb.jpg.5e208cfcfc80fa058bd2879c343426fd.jpg

Editat de Dr.CristacKe

Y60 am zis!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: Y60 - se vinde bijuteria ..

Care ar fi configuratia minima in care se poate vinde si care ar fi pretul?

Adica nu m-ar interesa suspensia, barile, troliul, anvelopele s.a.m.d.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Cum iti spuneam pe un alt forum dupa modul tau marlanesc de adresare ...trebuie sa ai mare talent sa ajungi sa conduci o astfel de masina ..."Cascavalul" platit e nesemnificativ comparativ cu fierul oferit.

Daca vrei vino sa o vezi, sa o atingi, sa o mirosi (primele 10 minute gratuit)...eventual cred ca daca esti cuminte Cristacke iti va da o mostra si la pachet sa o duci la analize ...

Tipul de masina pe care il cauti tu il gasesti pe toate drumurile ...masina asta are un stil aparte ... e rodul unor sute de ore de munca, oarece sume investite si mai mult decat atat, mai valoros decat toate ...mult suflet pus in ea ...

Si nu iti spun asta din rautate sa stii ... tine minte pustiule ...e o vorba care zicea asa...cu bani cumperi orice ...mai putin bun simt! :wink:

Editat de Yonutz
  • Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ma abtin de orice alt comentariu , insa intrebarea e ca si cum ai cere sa cumperi ...ursul fara cap . Descrierea masinii e insuficienta . Nu cred ca va fi dezechipata de toata dotarea - poate ca nu ai fost atent la anuntul initial .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Asemenea ...

( ...cunosc masina ...)

L.E . - scuze , nu am obiceiul sa fac discutii de mahala . Trebuia sa stau in banca mea si sa-mi tin botu' , dar nu m-am putut abtine . Rog cu tot respectul cuvenit sa fie sterse aberatiile mele ... n-o sa se mai intimple , indiferent de conditii si de firestarter .

Editat de cos

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Urmaresc tot ce se scrie pe acest forum de doi ani ,si as vrea sa fac o precizare, off topic si la piata ,cand vrei sa-ti vinzi marfa ,sare intotdeauna vecinul de taraba sa ti-o laude .

Dorinta mea este sa am candva un Nisan Patrol Y 60 ,dar daca voi intalni comentarii ca ale lui Yonut ,vis avis la acest anunt,ma voi lasa pagubas.

Omul vrea sa-si vanda acaretul, da ,a investit in el suflet si bani,dar nu cred ca ati fost partasi si voi la cheltuiala omului,sau poate ca da si atunci se va proceda ca la cooperativa ,si va trebui sa beneficieze toti care au investit.

Vi se pare cunoscut numele de Targul Vitan!

Cu respect,

Cristian!

ps. As vrea sa stiu de ce@ Lipoveanu nu mai este acceptat printe noi,dupa ce atata timp ne-a delectat cu aventurile sale!

Link spre comentariu

Post explicativ al virulentei ...

In ultimul timp m-am abtinut de la acest tip de comentarii. De cativa ani am ajutat destul de multi oameni sa-si remedieze diverse probleme si sa-si construiasca masini, pe unii chiar de la zero sau chiar de la minus unu seruindu-le informatia pe care o aveam. Am facut asta total dezinteresat ...

Stiu masina asta din momentul achizitiei si pana in momentul de azi. Adica am asistat la emotia adaugarii fiecarui surub nou. Cristi e genul de om care construieste si atunci cand proiectul s-a terminat, jucaria devine plictisitoare si automat isi cauta alta. Cunosc sentimentul si cunosc si omul ...ptr ca si eu la randul meu am fost implicat in astfel de proiecte si finalizari. Adica in traducere iubim fierul cat avem de facut ceva la el ...dupa ce ajunge la un standard ... interesul se pierde.

Domnul in cauza, koais ... cauta o masina MAI IEFTINA sau poate cauta o masina MAI PUTIN SOFISTICATA. Ok. E dreptul lui. Sunt atatea mortaciuni care asteapta invierea atat pe siteurile specializate in vanzari cat si in alte locuri... De ce nu cauta acolo? Probabil ca e de munca ... si munca nu e una din virtutiile sale ...

Mai mult decat atat, prin alte locuri musca mana care i-a dat sa manance (locul de unde s-a alimentat cu informatie)...si dupa aia nevinovat se intoarce aici si fara discernamantul asumarii unor posturi deja facute editeaza comentariile dupa ce isi da seama ca ele sunt inutile.

De ce era necesar asta? Nu era mai usor sa-l sune pe Cristi sa-l intrebe ce si cum? Probabil ca un apel costa ...destul de mult ...si probabil nu si-l permite! :wink:

Nu laud masina asta si nici alta ... ca nu am de ce ... cititi anuntul ..."se accepta orice test in teren sau pe asfalt sau la orice service specializat sau unde vrea clientul." :wink:

In rest numai de bine ... sunt in asentimentul lui cos ... sa se stearga toate comentariile ... Sunt convins ca din ele domnul koais a invatat ce era de invatat! :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nissan Patrol

Y60

RD28T

an 1993

inmatriculata Romania

acte la zi

fiscal pe loc

km 210.000

2 chei contact

geamuri electrice fata

Echipare:

blocant spate OEM

Suspensie OME noua + 10

kit coborare cutie viteze

tendoane spate ramforsate

dropbox-uri

panhard reglabil fata

panhard reglabil spate

bielete antiruliu fata intarite +20 cm lungime

bara directie ramforsata capete de bara reglabile

bara conexiune ramforsata capete de bara reglabile

evacuare custom inox cu racord flexibil

snorkel safari cap tractor

bara fata HD

praguri HD

troliu 13000

statie 35W cu antena Sirus

Intretinere:

vopsitorie totala profi

sasiu curatat si vopsit

mocheta + huse scaune noi

revizie motor: ulei + filtru, filtru aer, filtru motorina,antigel,bujii (toate 6 schimbate)

revizie cutie si reductor ulei schimbat

revizie punte fata

revzie punte spate

gresat cruci cardanice

placute de frana fata si spate

bucse tendoane spate si fata

capete de bara

bucse OME panhard fata si spate

omocinetica si semeringuri planetara fata.

Masina pregatita in totalitate cu simt de raspundere se accepta orice test in teren sau pe asfalt sau la orice service specializat sau unde vrea clientul.

Motivul vanzarii pentru curiosi: MA APUC DE ALT PROIECT.

mentionez ca masina se vinde exact cum este descrisa mai sus dar FARA ROTI!

Rog seriozitate.

Pretul este de 8900 E discutabil cu bun simt !

Masina poate fi vizionata la Garajul din Glina

Mie mi se pare un anunt complet, nu trebuia decat citit cum trebuie.

Cine ar face un asemenea proiect apoi sa-l decompleteze pentru al vinde?????

later edit: Cred ca ar prinde bine niste poze cu interiorul.

Editat de mirciulica
Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

ps. As vrea sa stiu de ce@ Lipoveanu nu mai este acceptat printe noi,dupa ce atata timp ne-a delectat cu aventurile sale!

Pentru jigniri repetate la adresa mea !

Multumit ?

Oricum, cu aprox 1 an inainte de a-l bana in ianuarie, activitatea lui pe forum era redusa la "saorma" si ceva vanzari de piese.....plus ca isi vanduse masina si a stat cam 2 ani pieton, iar acum cand si-a recuperat-o, stai linistit, n-ai pierdut nimic pentru ca nici pe forumul unde mai intra n-a postat absolut nimic, din referitor la starea actuala a masinii, si nici vreo alta aventura......

Link spre comentariu

Probabil @koais a acumulat suficiente nemultumiri pe acest forum, din varii motive, numai de el stiute si e posibil sa nu-si mai doreasca sa se afle aici.....nu stiu....dar imi aduc aminte de o chestie din martie, pe care nici pana acum n-am inteles-o :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41845-Explicatii-legate-de-activitatea-de-moderator&p=789366&viewfull=1#post789366

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Y60 - se vinde bijuteria .. = Un can-can "made by koais"

Hai sa stam onorabil si toleranti , s-a spus ce trebuia , asa sintem fiecare unici ... si nu merita atitea scufundari in balta dupa o piatra aruncata de mai multe maini ...

S-a murdarit gratuit un topic , acum e cazul de curatenie , pe toate planurile . Nu se schimba nimic , ci doar ne cunostem mai bine - daca mai era vre-o nelamurire . Mai bine folosim resursele la altceva

Editat de cos

Link spre comentariu

Da, ai dreptate, si de aceea anuntului i s-a creat o copie, iar can-can-ul a fost mutat la Diverse si este cel de fata, iar anuntul curat este aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72674-Y60-se-vinde-bijuteria

Editat de Astral
Link spre comentariu

Pentru jigniri repetate la adresa mea !

Multumit ?

Oricum, cu aprox 1 an inainte de a-l bana in ianuarie, activitatea lui pe forum era redusa la "saorma" si ceva vanzari de piese.....plus ca isi vanduse masina si a stat cam 2 ani pieton, iar acum cand si-a recuperat-o, stai linistit, n-ai pierdut nimic pentru ca nici pe forumul unde mai intra n-a postat absolut nimic, din referitor la starea actuala a masinii, si nici vreo alta aventura......

pai el nu are ce sa posteze, in tot acest timp masina aceea a stat mai mult pe la mine ........nu a avut acces la dansa. Deci nu trebuie sa ii faci o vina din asta. In ceea ce priveste "love story"-ul dintre voi:ha:, nu e treaba mea si deci nu am nimic de comentat.

PS o sa caut ceva poze cu Lipoveanca "goala" si o sa le postez....

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Da, Luigi, e adevarat ca nemaiavand masina in ograda, n-a avut nici ce sa povesteasca despre ea, dar nici la tehnic n-a mai postat un sfat, o parere, o idee, nimic-nimic.....la asta m-am referit !

(Despre restul nici eu nu mai comentez ca destul mi-a iesit pe nas la momentul ianuarie......)

Ar mai fi de spus un lucru : intri pe un forum cat timp iti face placere sa citesti si sa postezi on-topic, dar atunci cand singura placere pe forumul respectiv devine doar saorma, nu mai e ok.....

Link spre comentariu

Ar mai fi de spus un lucru : intri pe un forum cat timp iti face placere sa citesti si sa postezi on-topic, dar atunci cand singura placere pe forumul respectiv devine doar saorma, nu mai e ok.....

Ar putea fi trecut in regulament notiunea de "saorma"? Ma simt si eu cu musca pe caciula, de cateva luni nu am mai postat decat in youtube&stuff si deja ma simt nefolositor... :ha:

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

@Razvanutza :

Ironie fina, subtila, ca de obicei.....cand n-o sa mai stii sa faci poze si filmulete, si o sa-ti inchizi canalul de youtube, si sa te lasi de off-road, da, atunci o sa fie un un semn de intrebare.......:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare