emilko Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 (editat) Salut! Dupa ce am citit prin forum despre problema descoperita de BMW la motoarele de 2l cu acele torsuri de la clapetele de admisie care se desprind si cad in capul pistoanelor (infigandu-se ulterior in chiulasa) as vrea sa stiu daca LR a avut ceva campanii de recall, ce au rezolvat pe anumite serii si cum putem afla daca masinile noastre au beneficiat de ele. Si cum as putea afla in ce luna a fost produsa masina mea, in masura in care la momentul vanzarii nu existau certificate de conformitate. Editat Iunie 23, 2012 de Astral LR Freelander 2005 TD4 CV manuala, 5 usi, albastru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 (editat) Re: Campanii recall Freelander Nu am auzit asa ceva despre motorizarea BMW. Recall-urile pt Freelander http://forum.landrovernet.com/forumdisplay.php/232-Freelander-Recalls Editat Iunie 23, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 (editat) Re: Campanii recall Freelander Nu am auzit asa ceva despre motorizarea BMW. Recall-urile pt Freelander http://forum.landrovernet.com/forumdisplay.php/232-Freelander-Recalls @DKW: este vorba de motoarele M47 (2.0l) si M51 (2.5l) de pe berline, (nu cele care au fost preluate de LR), care au prezentat acest defect. (in galeria de admisie existau niste clapete metalice prinse cu cate 2 surubele mici. Acele clapete metalice au fost inlocuite ulterior cu clapete de plastic iar pe forumurile BMW existau proceduri de eliminare a lor definitiv) (forumul "landrovernet" necesita logare pentru vizionarea documetului/documentelor) Editat Iunie 23, 2012 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 (editat) Re: Campanii recall Freelander Pai tot din familia M47 se trag si motorizarile de pe Freelander, M47R, M47D si M47D20. Salut! Dupa ce am citit prin forum despre problema descoperita de BMW la motoarele de 2l cu acele torsuri de la clapetele de admisie care se desprind si cad in capul pistoanelor (infigandu-se ulterior in chiulasa) as vrea sa stiu daca LR a avut ceva campanii de recall, ce au rezolvat pe anumite serii si cum putem afla daca masinile noastre au beneficiat de ele. Si cum as putea afla in ce luna a fost produsa masina mea, in masura in care la momentul vanzarii nu existau certificate de conformitate. Motorizarea de pe Freelander 1 nu are acele clapete. Freelander recalls.Freelander recalls.txt Editat Iunie 26, 2012 de DKW Actualizare detalii Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate