rio Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 am gasit o poza pe undeva p-aici si mi se pare interesanta, cred ca ar da foarte bine cu un camuflaj army pe masina. are cineva vreo idee?[ATTACH=CONFIG]144151[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144152[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? Asta pare a fi vopsea antifon vopsita cu pistol special pt asa ceva. Gasesti la Wurth si vopsea si pistol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? putin diluant (sau deloc) si presiune mica la pistol. dar sa stii ca nu e practic deloc, o sa o speli cu peria de unghii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? am gasit o poza pe undeva p-aici si mi se pare interesanta, cred ca ar da foarte bine cu un camuflaj army pe masina. are cineva vreo idee?[ATTACH=CONFIG]144151[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144152[/ATTACH] Imaginea am mai vazut-o pe un forum dedicat jeep, masina e data cu MONSTALINER - mai multe informatii / imagini despre vopseau asta gasesti pe pagina produsului: http://www.monstaliner.com/monstaliner_photos_video.htm °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? am vopsit eu asa IMS ul nu arata bine si nu este utila da, este mata de tot dar tine praful si noroiul in cantitati enorme, unde se freaca serios se duce si ea, poate mai usor decat o vopsea normala bine copata in cuptor nu recomand forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? eu nu i vad utilitatea decat in insonorizare , cred ca intra 10 kg!? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 (editat) Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? vopsea din aceea de pe jeep am eu pe niva(poate o idee mai fina),...uite aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49666-motor-diesel-pe-niva&p=590226&viewfull=1#post590226 Editat Iunie 25, 2012 de Astral Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? multumesc pentru sfaturi si informatii. o sa ma mai gandesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? multumesc pentru sfaturi si informatii. o sa ma mai gandesc Este o vopsea antifonica insonorizanta supravopsibila.Daca se lasa in starea in care este,se vor cunoaste toate zgarieturile fiind poroasa si relativ abraziva la atingere.Textura se poate regla din pistol,daca este modelul cu diuza reglabila.Se foloseste numai la podea,praguri,contraaripi si compartimentul motor.Nici eu nu-i vad utilitatea.Mai degraba se vopsea pe interiorul usilor,pentru a beneficia de insonorizare:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? Pai ...utila la ce ? E doar un 'altceva' , doar pentru estetica , care nu e discutabila ...fiecare cu gusturile lui ... Am vopsit asa citeva bare si praguri . Cu supravopsea sau fara , nu prea le mai scoti fata la spalatorie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: are cineva idee cum se obtine vopseaua asta? Este un tip vopsea foarte rezistenta la zgârieturi și uzura si care se aplica de obicei în benele camionetelor. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=lSQ_zRKcUvY&NR=1 My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate