Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Balamale usi , haion samurai

Johnny_r0

Postări Recomandate

Am si eu o problema cu balamalele de la usi si cele de la usa haionului.

Se gasesc aceste balamale de cumparat in tara sau numai pe comanda ?

Exista vreo varianta mai cool parca am vazut la un coleg nista balamale care pur si simplu ridicai de usa si o dadeai jos - credeti ca acest model zdrangane la mers ?

Editat de Astral
Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Balamale usi , haion samurai

Haionul meu facea la fel,scotea un zgomot infernal.Am rezolvat astfel problema,asta va fi cea mai silentioasa solutie:

http://www.flickr.com/photos/76436283@N04/7438522286/in/photostream

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

Interesanta idee. Ieri chiar despre asta discutam, si in vedere chiar voiam sa am si eu doua prinderi ca acelea de la parbrizul de la samurai, insa eu voiam sa le pun pe interior.

Sincer inca nu am inteles ce zdrangane, la balamale sau la inchidere??

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Din pacate al meu este metal top si imi este destul de incomod sa ii pun acele prinderi. Totusi balamale noi nu se gasesc?

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Din pacate al meu este metal top si imi este destul de incomod sa ii pun acele prinderi. Totusi balamale noi nu se gasesc?

am inteles,scoate bolturile din balama,alezeaza gaurile pana iese curat,si inlocuieste bolturile cu unele mai mari la diametru

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

se gasesc pe comanda pe original la unix/suzuki/alpadrino. am vrut si eu sa le schimb, dar cand am vazut cit costa m-am potolit. sunt 150 de ron/bucata:no1

codurile balamalelor pentru usa de metaltop sunt:

sus: 69510-80110 sau 69510-80111

jos: 69520-80110 sau 69520-80111

pe ebay este un magzin al unui indian, mantra4x4, unde erau mult mai ieftin.

Editat de minitehnicusro
  • Like 1

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

acesta linkul de pe e-bay:

http://www.ebay.com/itm/Suzuki-Samurai-Hinges-Tailgate-Set-of-2-Free-Shipping-/251091046409?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a76315009

eu am comandat de la el un maner pt usa, mi-a ajuns in 15 zile calendaristice de la data comenzii. deasemenea, am vorbit cu el si a trecut "cadou" pe colet, pentru a nu plati TVA si taxe vamale.

Suzuki Samurai '96 - 1.3i
Link spre comentariu

acesta linkul de pe e-bay:

http://www.ebay.com/itm/Suzuki-Samurai-Hinges-Tailgate-Set-of-2-Free-Shipping-/251091046409?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a76315009

eu am comandat de la el un maner pt usa, mi-a ajuns in 15 zile calendaristice de la data comenzii. deasemenea, am vorbit cu el si a trecut "cadou" pe colet, pentru a nu plati TVA si taxe vamale.

Am cumparat si eu de la indianul ala doua limitatoare de cursa pt. puntea spate si am fost foarte multumit atat de pret (m-au costat mai putin decat limitatoarele de damas din romania) si calitatea marfii. Toata treaba e sa ai un pic de rabdare pentru ca livrarea dureaza 2-3 saptamani. Transportul e gratuit pentru Romania! La sum 100USD posta nu se agita sa-ti ia taxe vamale oricum... cel putin posta mea.

Editat de omoroka
  • Like 1

Va salut !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Se pot reface balamalele. Se desfac (de cele mai multe ori cu dalta), se scot bolturile la strung si se inlocuiesc.

Preferabil ulterior se sableaza si se vopsesc electrostatic. Daca bolturile sunt din material bun, sunt ca si noi.

Ca suruburi recomand Fabory, gasiti cu cap inbus, din inox si uitati de rugina.

O alta varianta sunt balamalele din dural anodizat care arata intr-un mare fel, sunt produse in America, dai usor jos usile, dar pretul e mare.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Off-topic: sunt cam inapoiat, cum platiti pe ebay, prin pay pall sau direct? Un rand cu detalii :grin:?

Multumesc anticipat! (sa nu mai poluez suplimentar):grin:

Editat de Laurentiu.C

Hyundai Elantra

Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel

Link spre comentariu

offtopic: PayPal. Iar ca sa iti faci un cont la ei iti trebuie neaparat un cont in banca cu un card atasat (de preferat VISA... eu am incercat mai multe demult cand Romania era "cam restrictionata"... ING-ul a mers si merge cel mai bine)

Atentie.... cardul trebuie neaparat sa aiba cod de securitate CVV (pe spatele lui trebuie sa aiba un cod de 3 cifre.... altfel PayPal nu accepta)

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Salutare. Caut si eu un set de balamale pentru o usa de haion de samurai cabrio. Unde gasesc? la linkul de ebay nu mai este disponibil si altele nu am gasit. Astept un raspuns Multumesc

Pune anunt la Mica Publicitate !!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare