marian nicolae Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 (editat) dupa cum se vede lipseste ceva din locul ala IAR PRIN GAURI AU RAMAS RESTURI DE SURUB Editat Iunie 26, 2012 de marian nicolae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: ce lipseste? daca traiam in australia, nu lipsea nimic pe partea aia...ca-si pun bateria acolo. la noi.. merge un webasto la marele fix; sau o a2a baterie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: ce lipseste? DA dar totusi ceva a fost montat acolo ptr. ca sunt suruburi rupte si nu cred ca a fost a 2 a baterie pe motiv ca masina asta nu a fost folosita in off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: ce lipseste? Crede-ma ca nu lipseste nimic. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: ce lipseste? Salut, nu vad f bine in poze in care din gauri ai resturi de suruburi. Ala este locul pentru a doua baterie (Europa) sau pentru bateria principala, in cazul masinilor cu volanul pe partea dreapta. Probabil ca se mai pot monta acarete pe acolo (cum ar fi un compresor de aer, desi cred ca nu este recomandabil, din cauza de temperaturi mari), si de aia sa mai ai suruburi razlete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 (editat) Re: ce lipseste? Salut, Nu sunt sigur, pentru ca nu am masina de mult timp, dar mi se pare ca la a mea este inca un recipient de plastic montat in acel loc. Va trebui sa ma uit mai atent. Poate fac si o poza. (Diferenta este ca eu am motorul de 2.8) :h5 Sorin Editat Iunie 26, 2012 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 (editat) Re: ce lipseste? scuzati eroarea! nu sunt capete de suruburi rupte doar antifon si praf,initial am crezut ca lipseste ceva ptr.ca am chestia asta pe sub bord si atarna niste fire care duc la becu asta beculetu ala nu sa aprins niciodata pana acum. acum ma-m linistit ca am de3scoperit ce lipseste de acolo si bateria este la locul ei exact lipsea apa distilata! Editat Iunie 26, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: ce lipseste? In cazul asta vin eu sa-ti montez respectivele piese dar trebuie montate goale, asa ca o sa ma chinui ceva:dr4 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: ce lipseste? :x:dr4:ha:In cazul asta vin eu sa-ti montez respectivele piese dar trebuie montate goale, asa ca o sa ma chinui ceva:dr4 te vede moderatoru ca esti off topic:ha::x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: ce lipseste? Eu am vazut un sirocou in spatiul ala Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hoti Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Salutare. Acolo vine un rezervor negru (incercuit cu galben in poza). Eu il am la a mea, tot cu motor de 2.8. Seamna cu vasul de expansiune ca si design, numai ca e metalic. Cred ca e ori un rezevor de presiune, ori de vacuum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate