cos Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Ce model de DANA e asta . Postase cineva o colectie de capace cu care se puteau indentifica puntile , dar am ramas repetent la cautare ... Multumesc . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Punte DANA...si mai cum ? Cred ca asta cauti : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49485-New-ZJ-in-the-house&p=560763&viewfull=1#post560763 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Punte DANA...si mai cum ? Pare a fi o punte Dana 30. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Punte DANA...si mai cum ? @ Astral - exact asta e ce cautam . Multumesc . Mie imi pare o DANA 44 . Gresesc ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Punte DANA...si mai cum ? @ Astral - exact asta e ce cautam . Multumesc . Mie imi pare o DANA 44 . Gresesc ?[ATTACH=CONFIG]144407[/ATTACH] Cred ca ai dreptate. In poza asta se vede mai bine si seamana mai mult cu un 44 decat cu 30. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate