Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Troliu Berlan - pareri ?

matea bogdan

Postări Recomandate

salut

oscilez intre a lua un best winch de la calin sau unul de prin germania dar cred ca e un chinezism prost (eu speram sa nu fie chinezism sau sa fie unul mai bun) .

http://www.ebay.de/itm/12V-ELEKTRISCHE-SEILWINDE-MOTORWINDE-OFFROAD-FUNK-12-VOLT-5400-KG-OFFROADWINDE-/140683303895?pt=PKW_Anh%C3%A4nger_Ersatzteile&hash=item20c160dbd7

de aceea va intreb pe voi - ati auzit ceva de firma asta Berlan?

din cate a scris calin si best winch vandute de el au relee chinezesti care desi nu s-au stricat pana acuma...tot chinezisme raman si ar putea face surprize oricand.

multumesc anticipat

b1.JPG.3e2b3f3de3e864e63e950d8d802f8641.JPG b2.JPG.4aa0e3a375eda22a61a954069dd04603.JPG

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Troliu Berlan - pareri ?

Cu cat mai dai pe transport din Germania pana aici pot sa iti cumperi direct de aici un troliu cu factura si cu garantie.

In conditiile acestea, nu vad de ce ar merita ca sa te complici.

Link spre comentariu

am uitat sa specific ca transportul nu ma costa nimic. dar oricum banuiam eu ca-s chinezisme. la best winch m-a dat un pic inapoi faptul ca a zis calin ca are relee chinezesti...

am sa vb cu el cand vine din grecia pt ca acum l-am sunat si mi-a zis ca e acolo.

Link spre comentariu

In ziua cam totul e facut in China. Chiar si produsele de firma. Difera calitatea dar si aici e totul relativ.

Si eu zic sa cumperi ceva din tara, macar daca ti se strica stii la cine sa apelezi.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

mulumesc d-lor. oricum inclinam sa iau ceva de la calin ale carui "osanale" facute de voi sunt din belsug, asta nefiind, bineinteles un lucru rau atata timp cat sunt justificate.

apropos facem un topic osanale calinvas? glumeam.

Link spre comentariu

Pai... argumentind aprecierile pozitive ( strict de la mine - personal nu acord niciodata prezumtia de exelenta ... ) eu nu l-am vazut niciodata de la 1 metru ...doar am cumparat unele -altele , dar in cazul in care o sa nu-mi placa ceva , anunt ...Pina atunci , ramine asa ...

Mai sint si ceilati , daca vrei sa faci o comparatie , ar fi bine de stiut concluziile ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Berlanul ala are totul chinezesc in el (inclusiv releele). De fapt sunt cam la fel si le pun diverse etichete pentru derutarea clientului.

De curand am avut o problema cu un produs de firma din state. I-am contactat, si-au recunoscut greseala si mi-au spus ca imi schimba produsul, dar transportul dus-intors depaseste valoarea produsului. Asa ca, desi nu stiu diferenta de pret, e preferabil sa-l achitionezi din tara; Calin s-a inhamat la ceva la care putini s-ar baga cu acordarea garantiei. Eu troliul (tot o chinezarie) l-am luat tot din tara, (nu de la Calin, pentru ca in perioada aia nu stiu pe unde umbla :j). Nici nu l-am intrebat pe vanzator de garantie, pentru ca stiam ca nu are cum sa o acorde) si cand am avut prima problema cu el nici macar nu l-am deranjat sa-i cer un sfat sau o parere sau daca cineva sa mai confruntat cu problema mea. Din start am stiut ca am luat un produs fara garantie si nu avea nici un rost sa-l deranjez.

Dar, pana la urma, e optiunea ta, asa ca bafta in alegere.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare