CYO Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 (edited) Sal, Din pacate,cand rulez, am un scartait enervant care vine de sub masina. Prima oara am crezut ca sunt placule de frana (fata), asa ca le-am schimbat si cu parere de rau scartaitul tot nu a disparut.Astazi m-am bagat sub masina si am observat ca scartaitul (care nu este metalic) provine de la cardanul din fata. Acum va intreb: -ce ar putea fi? -la ce sa ma astept? Multumesc anticipat Edited June 28, 2012 by CYO Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Re: Scartait Pathfinder R51 usual "scartz-ul" inseamna cruce cardan "obosita" si pe duca. Daca eziti cu schimbarea , e posibil sa compromiti intreg cardanul, cu cheltuieli mult mai mari de remediere. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted June 28, 2012 Author Share Posted June 28, 2012 Re: Scartait Pathfinder R51 usual "scartz-ul" inseamna cruce cardan "obosita" si pe duca. Daca eziti cu schimbarea , e posibil sa compromiti intreg cardanul, cu cheltuieli mult mai mari de remediere. Multumesc pt. raspuns Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts