Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grohotis si Baiului 30 iunie

minitehnicusro

Postări Recomandate

Salut

E din scurt... ca de obicei... dar asa ne hotaram noi, in ultima clipa.

Sambata 30 Iunie mergem la plimbare in M-tii Grohotis si Baiului.

Traseu:

urcare prin Schiulesti/Stefesti/Bertea (ramane de vazut) - Moasa/Radila - creasta Grohotis - coborare la Pasul Predelus

urcare in Baiului pe la Orjogoaia si in functie de timpul disponibil, coborare pe la Azuga/Steiasa/Secaria

Obligatoriu masinile trebuie sa fie dotate cu cauciucuri simex si troliu.

Suntem 3 samuraie. Intalnirea la McDonalds Otopeni la 07 fix. Ipoteticii participanti sunt asteptati pana la 07 si 15.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Grohotis si Baiului 30 iunie

S-ar putea sa fie namoale si exact genu de namol cleios care si cu AT-uri nu ai ce sa faci. Nu ai si tu de unde sa imprumuti niste roti?

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

@mini... Daca urci pe schiulesti-moasa-radila si iesi in Grohotis... poti sa o iei putin la vale faci dreapta si cobori pe Valea Negrasului... daca te uiti pe harta intelegi ce zic, daca nu imi zici si iti dau track pt coborarea pe Valea Negrasului. Din Negras stii sa ajungi pe Orjogoaia...:grin:

Link spre comentariu

Acceptati un Samurai in tenisi? si fara troliu - nu cunosc traseu, daca nu sunt namoale m-as baga:tk

mare parte din traseu este prin padure si a cam plouat in ultimul timp.

nu cred ca este o idee buna sa vii fara cauciucuri adecvate situatiei din teren.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

@mini... Daca urci pe schiulesti-moasa-radila si iesi in Grohotis... poti sa o iei putin la vale faci dreapta si cobori pe Valea Negrasului... daca te uiti pe harta intelegi ce zic' date=' daca nu imi zici si iti dau track pt coborarea pe Valea Negrasului. Din Negras stii sa ajungi pe Orjogoaia...:grin:[/quote']

stiu coborarea in valea negrasului pe langa vf. ulitza. am facut-o anul trecut pe urcare.

am auzit ca exista o coborare din grohotis pe langa bobul mare/bobul mic care ajunge in apropiere de pasul predelus. trebuie verificata informatia.

daca nu este timp sau participantii nu au dispozitia necesara, mergem pe scurtatura.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Acum am ajuns suntem ok cu toti impreuna cu acaretele. Traseul a fost unul destul de interesant cu urcari si coborari care te tineau cu sufletul la gura. Am avut parte de o vreme extraordinar de frumoasa cateva noroaie, pietre la greu si de privelisti extraordinare de frumoase. Ca traseu ce va pot spune eu in mare este ca a inceput cu urcare din Schiulesti / Grohotis coborare in Valea Doftanei urcat inapoi prin Valea Doftanei / Telecabina Azuga / intors cu coborare prin Comarnic (daca mi-a scapat ceva rog pe domnul GPS (minitehnicus) sa completeze sau sa ma corecteze). Revin maine cu filmulete ca eu nu am facut poze.

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Dupa poze parca merge si un filmulet....:dr2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare