nae rx 4 Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 ca sa nu deschid inca un topic.....pe masina mea am 200 tdi cu lt 77 care troncane....intrebare: se poate pune r380 fara modificari in locul lui LT 77 ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Inlocuire CV R380 cu LT77 pe Disco I ? E posibil ? Din ce stiu eu, sunt ceva diferente de dimensiuni intre cele doua. Cei de la Ashcroft au o versiune modificata a R380 pentru inlocuirea LT77 fara alte modificari: http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=157. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Inlocuire CV R380 cu LT77 pe Disco I ? E posibil ? Din ce stiu eu, sunt ceva diferente de dimensiuni intre cele doua. Cei de la Ashcroft au o versiune modificata a R380 pentru inlocuirea LT77 fara alte modificari: http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=157. astea cu clopotul scurt sunt pt serie x cutia r 380 luata de pe discovery 300 tdi ...ca de pe alte land uri nu prea se potriveste nici macar la ochi difera ''priza'' din cate stiu eu 200 si 300 tdi au acelas ambreiaj volanta si bucsa din fundul arborelui ochiometric par interschimbabile dar nu stiu pe nimeni sa fi facut conversia asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Inlocuire CV R380 cu LT77 pe Disco I ? E posibil ? Cei de la Ashcroft spun pe pagina lor asa: "They can be fitted to the 2.5 N/A, 2.5 petrol and the 200 TDI engines, anywhere the 4 Cyl LT77 is fitted." Tot acolo, in "DIY Rebuild Kits" gasesti si piesele ca sa-ti faci singur conversia unei R380 normala intr-una cu clopot scurt (clopotul, priza, etc). Dar s-ar putea sa iesi in aceiasi bani sau chiar mai scump decat un LT77 reconstruit de tine... Parerea mea. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 (editat) Re: Inlocuire CV R380 cu LT77 pe Disco I ? E posibil ? asa arata o cutie r380 pt disco300 tdi are clopotul mare tin sa inlocuiesc lt77 cu r 380 din cauza fiabilitatii ... in cazul cutiei de pe masina mea locasurile in care dorm rulmentii din state s au marit si se invart camasile rulmentilor in dumneai ....la 2 cutii pana acum am gasit aceeasi problema deci :ang3 la flansa de pe r 380 nu am gasit problema asta asa ca cea mai buna solutie e alt tip de cutie Editat Iulie 1, 2012 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 (editat) motorul 300 tdi pe disco are alta pozitie, este montat mai in fata decat 200tdi de aceea r380 este mai lunga decat lt77. Ca sa montezi o cutie r380 de pe un discovery trebuie sa faci ceva modificari: muti motorul mai in fata ca sa iti ramana cutia in acelasi loc dar si aici ii posibil sa modifici cardanele, pui cutia asa cum e si modifici cardanele si tunelul cutiei si asa mai departe. Un inlocuitor pt lt77 este r380 de pe defender care are carcasa scurta da si aici trebuie sa faci ceva modificari mai mici. http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=755347 ca sa stopezi acel fenomen de care zici cu rulmentii folosesti la montaj loctite 603 Editat Iulie 1, 2012 de Astral Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Inlocuire CV R380 cu LT77 pe Disco I ? E posibil ? faza cu loctite am incercato si uzura e prea mare ....din nefericire si sa dau porcul ala de cutie jos de cate ori apare zgomotul ma apuca nervii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Inlocuire CV R380 cu LT77 pe Disco I ? E posibil ? nu esti singurul...vezi aici http://forums.lr4x4.com/index.php?showtopic=62346 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Inlocuire CV R380 cu LT77 pe Disco I ? E posibil ? s a rezolvat problema ....si a dat duhul cutia troncane de te scoate din masina si sincronul de la a 2 a s a dus pe apa sambetei deci tre cutie urgent .....si cum nu mai am chef de mofdificari ramane lt 77 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate