armand18us Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: pistol pneumatic pentru piulite roti la compresor de 25L sau asa ceva : http://www.sculebavaria.ro/masini-de-gaurit-insurubat-si-daltuire/masini-de-insurubat/pistol-de-impact-electric-raider-rd-eiw01-12-900-w-500-nm-accesorii-pistol-de-impact-electric-rd-eiw01.html Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: pistol pneumatic pentru piulite roti la compresor de 25L pentru desfacut/apropiat piulite cred ca ar merge o masina de gaurit cu acumulator/autofiletanta, si finalizarea strangerii o faci la mana cu cheia La calculatoare:wink: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vleydyx Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: pistol pneumatic pentru piulite roti la compresor de 25L la calculatoare alea mici.. jucarii,, am vazut de mai multe ori lucrand cu masini de gaurit cu acumulator(sunt de putere mai mare inclusiv cu percutie)la roti de masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: pistol pneumatic pentru piulite roti la compresor de 25L la calculatoare alea mici.. jucarii,, am vazut de mai multe ori lucrand cu masini de gaurit cu acumulator(sunt de putere mai mare inclusiv cu percutie)la roti de masini. Corect, exista pistoale cu acumulator, cu percutie, pentru insurubat-desurubat. Pot fi folosite si la roti, daca se aleg cele cu putere corespunzatoare. Sunt foarte scumpe:grin:. Dar acestea NU SUNT masini de gaurit cu acumulator. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate