bbs Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 (editat) am gasit o masina pe mobile.de, cu 5-6 sute de euro mai ieftina decat in mod normal. Am sunat, era un italian, nu a raspuns. I-am dat e-mail, si mi-a raspuns ca el e in Anglia cu tot cu masina, si daca vreau mi-o trimite cu un curier. Imi lasa masina 5 zile sa o probez, testez. La primirea masinii ii dau 50 % din pret, apoi dupa 5 zile ii dau restul. Eu ma gandesc sa fac altfel: sa ii fac un test in service, sa ii fac Rar-ul in aceeasi zi (sa nu fie facuta din bucati-serii diferite), sa nu am pb cu inmaricularea, si daca totul e ok, sa ii dau toti banii. Voi ce spuneti? asta e masina: http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/mitsubishi-l200-pick-up-4x4-intense-autocarro-pachino/163421094.html?useCase=SearchSession&lang=ro&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=17700&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=2004&tabNumber=1 Editat Iulie 1, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: teapa sau nu? Curioasa treba. Din punctul meu de vedere ori e bou, ori e tepar. Ce garantie are ca ii mai dai dupa 5 zile restul de bani? Si daca nu-ti place masina cum faceti? Cine suporta transportul dus-intors? "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbs Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Sfat achizitie Mitsubishi L200, Italia transportul il suporta el. Daca e ok o iau, daca nu "ura si la gara" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Mitsubishi L200, Italia Pretul e corect, dar anuntul e teapa sigura ! Pasul urmator va fi sa iti ceara sa-i trimiti o parte din banii necesarii platii transportului masinii din Italia catre RO, probabil 2-300 euro, naiba stie......si asta e teapa, de fapt ! Metoda a devenit clasica : toate bune si frumoase, trimite masina fara bani in avans, actele perfecte (pariez ca ti le poate arata pe mail !), dar apare intotdeauna o mica cheltuiala, fie pentru actele de vanzare/export, fie, ca in acest caz, pentru transport ! Unde s-a mai pomenit pe lumea asta sa-ti trimita cineva masina fara nici un ban in avans ?!?? Tine legatura cu el ca sa vedem ce se intampla si daca se confirma scenariul expus mai sus ! Later edit : Am postat amandoi aproape simultan si n-am vazut ce-ai raspuns, dar oricum mi se mare dubioasa atata amabilitate........ Editat Iulie 1, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbs Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Sfat achizitie Mitsubishi L200, Italia de la primul email mi-a zis ca o trimite pe cheltuiala lui. Oricum pana nu vad actele+fierul in fata ochilor, nu dau un leu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Mitsubishi L200, Italia O sa inventeze o scuza, ceva, pentru care are nevoie de niste bani, putini, poate doar 50 de euro... In definitiv el iti trimite o masina... :ha: Daca gaseste 5-10 clienti ca tine... vinde si el niste poze cu 500 de euro... :grin: Sau poate ma insel eu... P.S. De ce s-a dus cu tot cu masina in Anglia? Aia n-aveau L200? Editat Iulie 1, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbs Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Sfat achizitie Mitsubishi L200, Italia mi-a raspuns, si mi-a zis cum ca, curierul, nu poate astepta 2-3 ore sa verific masina... Deci e clar ca e teapa ! El vrea cu tot dinadinsul sa-mi lase masina, sa-i dau 50 % avans. E posibil ca in toate hartiile alea pe care le semnez, sa fie si un contract de inchiriere, si astfel sa inchiriez masina 5 zile cu 3100 euro, iar dupa 5 zile, sa vina sa o ia. deci cred ca e un nou tip de teapa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: teapa sau nu? Curioasa treba. Din punctul meu de vedere ori e bou, ori e tepar. Ce garantie are ca ii mai dai dupa 5 zile restul de bani? Si daca nu-ti place masina cum faceti? Cine suporta transportul dus-intors? Pun pariu ca nu e bou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Sfat achizitie Mitsubishi L200, Italia mi-a raspuns, si mi-a zis cum ca, curierul, nu poate astepta 2-3 ore sa verific masina... Deci e clar ca e teapa ! El vrea cu tot dinadinsul sa-mi lase masina, sa-i dau 50 % avans. E posibil ca in toate hartiile alea pe care le semnez, sa fie si un contract de inchiriere, si astfel sa inchiriez masina 5 zile cu 3100 euro, iar dupa 5 zile, sa vina sa o ia. deci cred ca e un nou tip de teapa. Sa-ti trimita TOATE hartiile inainte sa le vezi, in copie, evident.....iar daca odata cu masina mai apare si o alta hartie cu ceva dubios, ii faci vant inapoi cu tot masina....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Sfat achizitie Mitsubishi L200, Italia Atentie la afacerile cu italieni de genul asta! Au metode de tepuit pe care nici nu ni le putem imagina! Ori e furata, ori e manarita cumva! Nu se cumpara o masina in felul asta! Mergi si o vezi, o verifici, si apoi daca e ok o cumperi! Nu exista sa aiba incredere si sa primeasca de la curier jumatate din bani, sigur deja la banii aia el are profit si tu nu te alegi cu nimic! Pacat ca nu sunt in Italia in momentul asta ca as fi intrebat direct la sursa care e smecheria. Sfatul meu: stai departe! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Sfat achizitie Mitsubishi L200, Italia Metoda mai veche, dar f clar: O MARE TEAPA ! Nu exista nimic bun si ieftin...tine minte asta ! “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biluta Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Re: Sfat achizitie Mitsubishi L200, Italia Sa nu trimiti nici un ban si sa nu credeti in povesti impletite frumos,mie mi s-a intamplat la vanzarea masinii pe mobile.ro acum vreun an de zile de ma contactau fel si fel de asa -zisi cumparatori care din cauza jobului nu au timp sa isi achizitioneze o masina pentru a merge cu familia in vacanta care vin din Africa la el in Franta si ca ii place masina mea foarte mult si o sa vina o firma de shipping sa preia masina si actele si tot si imi va vira banii ceruti in cont...toate bune si frumoase ca apoi sa imi trimita pe mail un "ordin de plata" cu suma care o ceream pe masina cu datele mele bancare trimise de mine si numele meu si tot cu semnatura si cu numele bancii printate pe el ,exact cum arata un ordin de plata si la care adauga o poveste gen ca nu poate sa imi trimita banii fiindca banca ii cere garantie ca banii sa plece de la banca in contul meu ca eu sa platesc contravaloarea shippingului catre el de 900 si ceva de euro. Cam asa suna una din povestile care le-am tot citit de cand vand si cumpar masini,asa ca aveti grija. Practica e veche din ce am inteles si imbraca tot felul de forme cand de fapt nu este vorba decat de o frauda.Cea mai clara vanzare sau cumparare se face dupa modelul clasic:LA FATA LOCULUI! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate