alin-jeep Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road Comparatia am făcut-o la punti nu la cele doua mașini . Normal ca cea cu 2.5 nu are putere dar dacă as avea de ales as alege-o tot pe cea cu Unimog pentru ca este de schimbat doar motorul investiție de max. 1000 euro pe când la cealaltă ai de înlocuit :4 roti -min. 1000 euro ,alte rapoarte in dif, blocanti ... Totul pleacă si de la PREȚUL celor doua pe care tu îl tii secret ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road ai e frica sa nu le cumparam noi:wink: Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Iulie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road da, mi frica sa nu mi le furati .... :) nu vreau sa zic nimic pana nu vad ce varianta se finalizeaza, daca se va finaliza una din astea .... ii o chestie de-a mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road ce greutate are o punte de Unimog versus una standard ? pai ai doar vreo 250 kg diferenta intre puntile de unimog si cele de Wrangler :)) pana una alta a mai experimentat cineva posestea asta...cine isi aduce aminte de White-Tiger YJ cu punti de unimog...dar macar ala avea 4.2 litrii sau 4 litrii...in nici un caz motor de 2.5 iar cu motor de 2.5 cum dracu sa poti avea pretentia sa duca .... parerea mea ca un YJ echipat cu asa ceva sare bine de 2 tone... un Wrangler TJ d serie, chelit de toate accesoriile ( hardtop, bancheta, roata de rezerva ) , montat pe el un kit de 4" cu boggere de 33 + beadlockuri, bara fata + troliu + bara spate + scut CV si rezervor, cu rezervorul plin ( 70 litrii ) , pus pe cantar ajunge la 2180 KG !!!! daca iei numai diferenta de la greutatea puntilor + greutatea unui kit long arm serios care sa tina puntile astea...ajungi lejer la 2.5 tone.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road da, aici ai dreptate ... si eu ma gandesc ca trece de 2 tone .... comparativ cu un Patrol echipat (care cred ca ar ajunge la 2.1 - 2.3 tone) cu motor 2.8 nu ar trebui sa fie mare diferenta ... cu Patrol m-am dat des si ii ok cum merge motorul de 2.8 vs greutatea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road da, aici ai dreptate ... si eu ma gandesc ca trece de 2 tone .... comparativ cu un Patrol echipat (care cred ca ar ajunge la 2.1 - 2.3 tone) cu motor 2.8 nu ar trebui sa fie mare diferenta ... cu Patrol m-am dat des si ii ok cum merge motorul de 2.8 vs greutatea mda...dar nu asa se face comparatia , deoarece sunt mult mai multi factori :grin: - putere motor - cuplu - raport transmisie in reductor ( CT ) - raport in punti ...... tre sa iei in calcul ce putere si ce cuplu dezvolta un motor de patrol versus ce punti si ce are in punti .... respectiv cat dezvolta motorul de 2.5 litrii de YJ ( e monopunct, multipunct sau cu carburator ?!?! ) versus niste punti de unimog cu rapoarte de 7.xx .... si nu trebuie sa iei in calcul ca un unimog are motor mic....dar are CT-ul cu raport f mare si nu prea il poti compara cu un CT de wrangler !!!! cea mai desteapta varianta pt Jeep-uri sunt ori portalale de Volvo ( sunt usoare ), ori Dana 60 sau Ford 8.8 punti super strong care accepta rapoarte mari si pe care Jeep-ul le duce foarte usor. pe una eu am punti de Ford 8.8 si se comporta exemplar cu ele, la fel si cu puntile de Volvo merge ok, dar sunt niste modificarei ce tre aduse puntii fata., cele de Dana 60 deja sunt perfecte :) Editat Iulie 23, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road ...ceva noutati ? ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat August 8, 2012 Autor Partajează Postat August 8, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road nimic din pacate .... cel cu Dana 60 a cazut, in ideea ca vanzatorul nu mai raspunde ... cred ca l-a vandut .... iar unimogul se mai discuta inca ... nu cred ca sunt sanse f mari ptr ca nu il lasa sub 9k .... nici macar un cent ..... mai cautam .... nu imi este urgent .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road Salutari Nu ti-ar fi mai lejer sa construiesti tu unul ,daca tot nu te grabesti si preturile sunt destul de mari la cele de vanzare ? ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat August 9, 2012 Autor Partajează Postat August 9, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road ba da, asta a fost prima varianta la care m-am gandit, si in plus chiar mi-ar place ... problema este ca nu am timp de asa ceva ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat August 10, 2012 Autor Partajează Postat August 10, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road am gasit in SUA o gramada de rig-uri/crawlere la preturi fff bune ... problema este cu transportul ... ca nu prea se gaseste decat la niste preturi de dumping ... daca cunoasteti firme de transport pls Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road am gasit in SUA o gramada de rig-uri/crawlere la preturi fff bune ... problema este cu transportul ... ca nu prea se gaseste decat la niste preturi de dumping ... daca cunoasteti firme de transport pls firme de transport cu cotatii bune pe state sunt cateva....acum depinde exact ce vrei sa aduci si cum te invarti cu vama si taxele.... pe container iesi mai bine dar dureaza 1-2 luni, pe avion costul cel mai bun e de cca 4 euro / kg si dureaza cca 1-2 saptamani.... mai este o problema cu ridicatl din state... daca este dispus vanzatorl sa-ti livreze la oficiul de preluare sau platesti in state transportul....etc...daca vrei poti sa ma suni ca eu lucrez cu 2 transportatori buni pe state. Cu stima, Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road firme de transport cu cotatii bune pe state sunt cateva....acum depinde exact ce vrei sa aduci si cum te invarti cu vama si taxele.... pe container iesi mai bine dar dureaza 1-2 luni, pe avion costul cel mai bun e de cca 4 euro / kg si dureaza cca 1-2 saptamani.... mai este o problema cu ridicatl din state... daca este dispus vanzatorl sa-ti livreze la oficiul de preluare sau platesti in state transportul....etc...daca vrei poti sa ma suni ca eu lucrez cu 2 transportatori buni pe state. Cu stima, Laur pe container o sa veau ... am cautat sa fie cat de aproape de coasta de east ..... deci vanzatorul o sa duca masina la oficiu .... ti-am trimis PM sa nu poluam tot topicul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat August 14, 2012 Autor Partajează Postat August 14, 2012 Re: Sfat achizitie Wrangler 5.3 ptr off road Laur, daca ma poti ajuta pls ... ti-am trimis PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate