mariusradovici Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Dupa cateva 2.5 suna tentan un benzinar de 180cp, am gasit ceva automate SWB,cu blocant binenteles,modelul facelift(97..99),cam frumoase pt teren. Vreau sa fac off road..clar Intrebari: cum merge cu 35-uri, ma refer la planetare si consum.. motorul-fiabilitate,probleme,distributia,piese.. in punti la tot 4,88 au? cutia automata se strica des in teren cu 35Simex original si daca se poate repara rezonabil.. alte probleme Comparatie cu cel de 2,8 Swb 97..consum(merita) rapoarte punti,fiabilitate.. Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: Sfaturi Pajero/shogun v6 3000 180cp(97..99) Am condus pana acum 2.5 td, 2.8td, 3.0 150 cp, 3.0 177cp parca si 3.5 V6. Parerea mea pur personala, dupa cum urmeaza(again, o parere pur personala nu vreau sa supar nici un posesor de pajero): 2.5 TD - mi s-a parut foarte anemic, l-am condus doar pe asfalt dar era foarte slab din toate punctele de vedere. Nu l-as putea recomanda nimanui, mai ales cu automatic. 2.8 TD - peste 2.5 dar totusi comparat cu modelel pe benzina slabut. Un cuplu mai bun decat 2.5, intre cele 2 clar alegerea mai buna. 3.0 V6 12V 150 Cp - modelul pe care il detin eu, pentru offroad foarte ok, cu un cuplu foarte bun in plaja joasa de turatie, de la 1500 RPM pana la 4000 trage foarte bine, peste 4000 insa i se taie suflarea, un motor foarte cultivat si silentios,nu l-as recomanda pentru mers pe asfalt only, modelul cu 24valve este net superior aici. Consumul in oras(aici am facut eu comparatia cu un coleg de servici cu un 2800 TD) cam acelasi, diferenta(acceleratie, viteza maxima, plaja de turatie exploatabila 1500-6000 si nu in ultimul rand lipsa de vibratie, silentiozitate) intre cele 2 net in favoarea benzinarului, sa numai vorbim de fiabilitate, unde dieselul de la mitsubishi nu sta foarte bine, cel putin in raport cu renumele marcii. 3.0 V6 177 cp 24valve - mai economic decat 12valve, mai slabut in turele joase, nu are acelasi cuplu, dar compenseaza in turele mari, la fel de silentios si cultivat, o alta alegere foarte buna, parerea mea 3.5 V6 - the daddy - ei bine, din punctul meu de vedere, modelul ideal, imbina cuplul de jos al celui cu 12 valve cu powerul de sus al celui 24valve. Consumul este mai mare, dar raportat la diferenta de performante merita pe deplin. Ceea ce cred eu ca trebuie evitat pentru offroad sunt modelele cu LSD. O alta problema pe care am observat o la 2 3,5-ri este incalzirea. Poate ca aveau probleme in circuitul de racire, dar ambele au fiert un pic. S-a rezolvat cu un radiator mai gros(cel original fiind jumatate ca si grosime fata de 3.0 12 valve, spre ex.). Una peste alta, o masinuta foarte reusita, pe care fara exagerare sunt mandru ca o posed. :tk 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: Sfaturi Pajero/shogun v6 3000 180cp(97..99) E clar ca la performante motor benzinarul 3000 24valve e superior oricarui diesel,2,5 meu in teren nu prea moare in 2 la mic dar am 31,ideea e cum se comporta cu 35 un benzinar 24valve(planetare,rapoarte punti..se rupe)cutia automata se prajesste pt ca e clar ca sunt altele fortele sub 35 clar nu vreu sa cobor,si sa repar o cutie automata nu mi-as dori... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: Sfaturi Pajero/shogun v6 3000 180cp(97..99) Cu 35 nu stiu. Cu 33 n ai nici o treaba. Eu nu simt diferenta intre 31 si 33, decat un pic la franare. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Re: Sfaturi Pajero/shogun v6 3000 180cp(97..99) Cu 33-12,5 nu ai probleme, am de un an si nu am rupt nimic. Am avut si simex-uri de 35,silverstone, fara probleme. Cu racirea nu am probleme, am un ventilator suplimentar si nu am fiert radiatorul niciodata desi i-am dat in gura la greu de multe ori:banana. Daca sonda lambda e ok nu consuma mai mult de 15, exceptiile fac cazurile cand:grin: ma joc in noroi mare. Am in poseseie un 3000, 150cp cu raportul 4.88, Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate