bigdaddy Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Am fost ieri la dealerul Lada (Niva ) din Oradea....mai bine nu mergeam :cr . Imi vine sa-mi trag palme... dupa ce am reusit sa conving muierea ca "ne" trebuie un acaret 4x4 am mers in sfarsit sa fac un tur si cu Niva... SURPRIZA ... NU incap la volan :hm . Masina saraca nu are nici o vina, da' pur si simplu nu ma asteptam sa fie atat de putin loc in interior. Bagami-as bagaciu', deci in continuare sunt "pe jos" pe coclauri, ca pe focusache nu pot sa-l bag pe unde-mi place mie. Uffffffffff, no ca m-am mai linistit.... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: FRUSTRARE pai o masina foarte similara si la fel de jucausa este jeep-ul wrangler. diferenta e ca in wrangler orice burtos (inclusiv eu) sta FOARTE boiereste, ba chiar nici macar nu dau scaunul foarte in spate. Plus ca poti fi si si foarte inalt, pe deasupra (exclusiv eu), dar au testat altii. din cauza asta cu locul la volan, de vreo 10 ani de cand joc la peste 0,1 tone nu ma mai simt bine nici in defender, nici in aro, nici in unele marci japoneze. spor la treaba, ca la slabit stiu sigur ca n-avem sanse. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate