Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 sault , deschid acest subiect ca posed o masina (isuzu trooper) si doresc sa schimb amortizoarele cu unele tot de pe un trooper dar cu o mica specificare .Donatoarea este un sasiu de 2.6 si decedata este un 2.3 diferenta este la amortizoarele spate au prinderea pe bucsesi la 2.6 in partea de sus este bot cu piulita ! Merge sa tai si sa sudez(adaptez)sistemul de prindere? cu stima Cristian Brutaru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Re: modificari amortizoare ! Eu am vazut 2-3 vitare cu "kit-uri de inaltare" amortizoare improvizate, cu rotile cazute in teren..... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: modificari amortizoare ! Categoric e una din ''modificarile''/''adaptarile'' pe care NU le-as face... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: modificari amortizoare ! Daca te referi la modificarea amortizoarelor, raspunsul ti l-au dat colegii deja si este cel corect. In schimb, poti incerca modificarea prinderii cu pricina ( pe caroserie), ai avea ceva mai multe sanse "sa tina". It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 (editat) Re: modificari amortizoare ! La orice modificare a amortizoarelor e prezent un anumit grad de risc , daca nu e testata practic ( si temeinic ) . Cea mai indicata modificare pentru amortizoare e inlocuirea lor cu cele potrivite pentru noua idee . Bineinteles ca mult mai sigura este modificarea prinderii pe punte-caroserie( sasiu ) . Uite una din modificarile facute de mine ( bineinteles ca mai sint si altele cu care ma fac de rusine instant , despre alea nu voi recunoaste nimic , niciodata . Si daca aflati ceva , sa stiti ca nu-i adevarat .Bineinteles ca s-au rupt ).[ATTACH=CONFIG]145374[/ATTACH] Editat Iulie 10, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: modificari amortizoare ! cam asa doresc sa fac si eu cum arata in poza ,dar inelul in care vine bucsa de cauciuc vreau sa il sudez de capul tijei amortizorului sau sa gasesc un sistem de prindere mecanica ( piulita ) ca sa nu pun aparatul de sudura ! Doresc aceasta modificare ca am 4 amortizoare blisten si sta de geaba pe un isuzu 2.6 cu stima si mai astept si alte informatii sfaturi .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: modificari amortizoare ! cam asa doresc sa fac si eu cum arata in poza ,dar inelul in care vine bucsa de cauciuc vreau sa il sudez de capul tijei amortizorului sau sa gasesc un sistem de prindere mecanica ( piulita ) ca sa nu pun aparatul de sudura ! Doresc aceasta modificare ca am 4 amortizoare blisten si sta de geaba pe un isuzu 2.6 cu stima si mai astept si alte informatii sfaturi .. Daca faci sudura pe "clopot", adica nu pe cilindrul în care este ulei resp. gaz, NO PROBLEM. Important este ca sudura sa fie facuta "ca lumea". Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: modificari amortizoare ! posed un aparat de sudura in argon dar inca nu stiu cu ce aliaj sa il sudez !Nu cred ca afectez ceva daca toata lucrarea si modificarea va avea loc pe tija amortizorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: modificari amortizoare ! Personal am preferat sa nu le sudez , ci sa aplic filete + Loctite . Aveam de gind sa blochez filetele cite doua suduri finutze , dar am renuntat , metoda fiind cam ...definitiva . Pentru sudurile eterogene ( materiale diferite sau necunoscute ) la fieroase - cind am dubii folosesc un electrod de inox obisnuit . Se aliaza bine cu majoritatea fieroselor . In cazul amortizoarelor poti suda linistit ( dar corect si fara buleli ) cu un electrod slab aliat . 1 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: modificari amortizoare ! astept sa fac modificarile mentionate , sa ies in teren si sa observ daca se intimpla vreo modificare (sa cedeze sau sa se rupa ..) astept pareri de la marii meseriasi ai forumului se stiu ei ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate