Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep Wrangler Sport 2012 din US

wrangler001

Postări Recomandate

Salut,

Pentru inceput as vrea sa va spun ca nu am experianta cu masinile 4x4 sau off-road insa as vrea sa cumpar un jeep wrangler sport S 2012 din US, aproape nou, foarte putin rulat, de la un dealer din California.

M-am orientat la aceasta varianta pentru ca pretul este cu mult mai mic decat daca l-as lua din UE chiar si daca platesc taxele aferente.Pretul lui se invarte undeva intre 20.000-25.000 USD.

As vrea sa va intreb urmatoarele :

1 - In afara de 10% ( Taxa vamala in UE ( DE, NL etc ) , TVA ( 19% - DE ) Transport cu vaporul ( 600-800 USD ) , Inmatriculare in Romania ( 1000 EU ?? aici nu stiu ) ce alte cheltuieli la care sa ma astept ar mai putea fi?

2 - Cineva m-a atentionat cum ca toate componentele masinilor americane folosesc chei / scule non Standard UE si daca voi aduce masina din US cu greu voi gasi service pt. ea ?!

3 - Din ce am cautat pe net, am observat calitatea superioara a interiorului masinilor din US fata de cea din UE, este adevarat?

4 - Ar putea fi un dezavantaj major faptul ca masina este pe benzina fata de cea din EU care este pe motorina ?

Multumesc!

Editat de wrangler001
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jeep Wrangler Sport 2012 din US

1. Ceva maruntis tot va trebui sa mai lasi pe ici, pe colo

2. Nu vei avea probleme cu service-ul

3. Finisajul este acelasi, poat pozele sunt mai bine prelucrate

4. Aici vei avea marea neplacere. Impozitul si asigurarea vor fi mult, mult mai mari, datorita capacitatii cilindrice .

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

4. Aici vei avea marea neplacere. Impozitul si asigurarea vor fi mult, mult mai mari, datorita capacitatii cilindrice .

Si consumul va fi mai mare ;)

Oricum 25000 usd e destul de mult pt modelul sport...cu 25000 euro gasesti la noi varianta sahara...eu zic sa mai cauti

Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights
Link spre comentariu

1. Exista firme de romani care se ocupa de adusul produselor din state. Firmele sunt stabilite in SUA. Ei iti spun cat te costa si se ocupa de absolut tot, iti asgura marfa si nu te doare capul deloc.

Rolul tau intra in actiune in Europa cand trebuie sa colectezi masina din port si sa o aduci in Ro.

Eu iti recomand Olanda pentru taxele relativ mici de import si apropierea de Romania.

Din pacate, California e in partea aialalta a Statelor. Eu ti-as recomanda sa cauti pe coasta de Est.

Mi-a spus un prieten ce a trait in Florida si si-a adus masina in Ro ca unii dealeri din NY iti asigura toata logistica pana in portul din Europa. El a condus pana in NY si a apelat la o firma de acolo sa i-o aduca. A durat 2 luni si ceva.

Concluzia mea e ca merita.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

In US se gaseste si cu 20k USD aproape nou, 2012 . ... (se merita) merita efortul, nu se compara cu pretul din UE , este adevarat exista avantajul motorului pe motorina ... la noi costa 31k Euro noua ( 2012 )

Multumesc pentru raspunsuri

Editat de Astral
Link spre comentariu

Eu iti recomand calduros sa mai astepti un pic cu noul motor Pentastar 3,6 VVT.

http://www.jkowners.com/forum/showthread.php?t=71955

mai ales daca te gandesti sa iei unul aflat pe stoc!

Cu siguranta dealerul de care spui nu ti-a spus de cele mai sus rubricate!

La noi in tara astfel de problema ca cea semnalata de noii proprietari si recunoascuta ca si "rara" de Chrysler, nu ai cum sa o remediezi ca in SUA mai ales ca in Romania NU avem reprezentanta JEEP ci un importator Autoitalia!

Mai tine cont de ceva - Garantia pentru masina! E un pic de tevatura si pe la RAR dar nu mai mult decat cu alta americana!

Take care!

Ca si firma specializata pentru ceea ce vrei tu sunt acestia:

http://www.autec-group.com/

Ionut

Ps: ca si consum nu e mare diferenta fata de un Euro5 VM Diesel! depinde cat rulezi pe an atata tot!

Editat de ipampu

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare