Beatrice Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Dragi toate si dragi toti, M-au furat !!! Mi-au luat numerele de la masina !!! In BULGARIA !!! Mai intai a tb sa dovedesc eu, sa ii conving pe politisti (CULMEA) ca e masina mea, ca sa imi accepte "plangerea". Nu stiu exact ce voiau mai mult decat pasaportul si talonul. Procedura locala pentru a obtine alte numere, ca sa pot parasi teritoriul lor, e tare complicata... Legea lor zice ca fiecare strain, turist sau in exercitiul functiunii, trebuie sa mearga la politie, sa isi declare prezenta pe teritoriu si i se atribuie un numar... Si cand ai nevoie de ceva acte -gen numere de inmatriculare-, dai n° si SISTEMOVO (calculatorul)accepta sa te ajute. Ei, eu nu eram in SISTEMOVO, si SHEFOTO, (= seful cel mare, cred, ca asa ii ziceau toti) m-a tinut ceva vreme acolo pana a gasit solutia, ca nu puteau sa il pacaleasca pe SISTEMOVO ca sa imi dea si mie niste numere. Solutia a fost una surprinzatoare : mi-au dat numere si talon provizoriu pe numele unuia care era deja in SISTEMOVO. Si treaba mea cum ma descurc la frontiera. Mi-au pus numerele in brate SI MI-AU SPUS CA EU TREBUIE SA LE INSTALEZ !!! Intr-adevar, iesind din "serviciul numere" am vazut ca fiecare bulgaras avea mica lui bormasina electrica si fiecare isi instala SINGUR, cu mandrie, numerele. Dar eu nu ma plimb cu asa ceva in portbagaj, din pacate... La frontiera, bineinteles, bulgarii m-au intrebat de ce nu am imputernicire pentru scoatere din teritoriu a masinii, de la cel pe numele cauia era talonul provizoriu. Si iar, dai cu explicatii, ia povestea de la cap... Dovedeste ca e masina mea si nu a aluia care figura in talonul provizoriu... La ambasada mi s-a spus ca nu e treaba lor, ca nu ma pot ajuta in nici un fel. Asa ca, sa va fereasca zeul 4x4-ului sa vi se fure numerele de la masina in BULGARIA !!! Aceasta a fost povestea, pe scurt... MORALA : cine sta acasa nu pateste niciodata nimic, asa ca plimbati-va... CONCLUZIA : va las pe fiecare sa gasiti varianta personala ... Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! da' nu puteai sa-ti "pictezi" niste numere pe o bucata de carton? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Bine ca nu ti-au furat masina si sa-ti lase numerele pe jos :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beatrice Postat Aprilie 12, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! da' nu puteai sa-ti "pictezi" niste numere pe o bucata de carton? Ei, uite ca asta nici nu mi-a trecut prin minte... Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beatrice Postat Aprilie 12, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Bine ca nu ti-au furat masina si sa-ti lase numerele pe jos :ha: Iti dai seama ce fata am facut cand am vazut ca nu aveam numere; ia inchipute-ti ce fata as fi facut daca ar fi fost cum zici tu !!! :ha: O luam incet, incet pe jos cu numerele agatate de bagaje, spre Ro... Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! ... Iti dai seama ce fata am facut cand am vazut ca nu aveam numere; ia inchipute-ti ce fata as fi facut daca ar fi fost cum zici tu !!! :ha: O luam incet, incet pe jos cu numerele agatate de bagaje, spre Ro... Declara furtul la Politie, unde e inmatriculata masina - in scris, nu verbal; numerele tale ar putea fi folosite pe alta masina, pentru vre-o infractiune si sa te pomenesti chemata sa dai explicatii... mai ales ca la bulgari nu figurezi in "sistemovo", cu numerele furate... doar ai parasit Bulgaria cu numere si acte false! Asta, daca nu vrei sa auzim de tine la stirile de la ora 5... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beatrice Postat Aprilie 12, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Multumesc de sfat, MagnuM Am declarat deja, am facut totul conform legii si ca la carte... Am constituit un dosar, atatea acte am semnat... Dar inca nu m-am linistit... Trebuie sa invat cum se monteaza si demonteaza numerele, sa dorm linstita cand "joc in deplasare" ... :hi Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! :-P Este culmea ironiei - UN BULGAR o sa circule cu numere ROMANESTI :-P s-a intors lumea cu fundu'n'sus dom'le FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Bine ca nu ti-au furat masina si sa-ti lase numerele pe jos :ha: Asta-mi aduce aminte de un banc. Unuia i s-a spart maÅŸina de vreo 2-3 ori ÅŸi de fiecare dată îi fura radiocasetofonul. După ultimulfurt, omu' nu a mai avut bani de altă sculă ÅŸi pentru ca măcar să nu se mai trezească cu geamul spart sau portiera forÅ£ată, punea un bileÅ£el pe care scria mare: "nu am radiocasetofon". ÃŽntr-o dimineaţă găseÅŸte un bilet pe locul unde parcase maÅŸina: "lasă că o să-i punem noi". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Ca sa folosesc un slogan autohton...Bulgaria Mereu Surprinzatoare :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! referitor la La ambasada mi s-a spus ca nu e treaba lor, ca nu ma pot ajuta in nici un fel. fa un pic de scrisoare la ministerul de externe (super decenta si civilizata, de maxim o pagina), trimite-o prion posta cu confirmare de primire, sau depune-o persoanal la registratura (cu numar de intrare pe copie) si apoi acelasi text da-l si la un ziar mai important. In ce cacat sunt baietii de la externe de cand cu romanul omorat in puscarie in polonia, vor percuta intr-un fel sau altul. Vei ajuta alti romani care vor avea probleme in Bulgaria, ca e momentul ca si angajatii ambasadelor sa afle ca prima lor indatorire este: "sa reprezinte romania si interesele ei" dar a doua este: "sa reprezinte cetatenii romani si interesele lor" pe de alta parte, si mie mi-a cazut prin zapada asta iarna numarul din spate prin munti, si am facut altul la o imprimanta, l-am invelit in folie de impachetat flori si am mers cu el prin bulgaria, turcia, romania inca vreo 3 luni. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! :-P Este culmea ironiei - UN BULGAR o sa circule cu numere ROMANESTI :-P s-a intors lumea cu fundu'n'sus dom'le ......da va circula .... la un jaf armat...... sau la altceva asemanator.. Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Dragi toate si dragi toti, M-au furat !!! Mi-au luat numerele de la masina !!! In BULGARIA !!! Mai intai a tb sa dovedesc eu, sa ii conving pe politisti (CULMEA) ca e masina mea, ca sa imi accepte "plangerea". Nu stiu exact ce voiau mai mult decat pasaportul si talonul. Procedura locala pentru a obtine alte numere, ca sa pot parasi teritoriul lor, e tare complicata... Legea lor zice ca fiecare strain, turist sau in exercitiul functiunii, trebuie sa mearga la politie, sa isi declare prezenta pe teritoriu si i se atribuie un numar... Si cand ai nevoie de ceva acte -gen numere de inmatriculare-, dai n° si SISTEMOVO (calculatorul)accepta sa te ajute. Ei, eu nu eram in SISTEMOVO, si SHEFOTO, (= seful cel mare, cred, ca asa ii ziceau toti) m-a tinut ceva vreme acolo pana a gasit solutia, ca nu puteau sa il pacaleasca pe SISTEMOVO ca sa imi dea si mie niste numere. Solutia a fost una surprinzatoare : mi-au dat numere si talon provizoriu pe numele unuia care era deja in SISTEMOVO. Si treaba mea cum ma descurc la frontiera. Mi-au pus numerele in brate SI MI-AU SPUS CA EU TREBUIE SA LE INSTALEZ !!! Intr-adevar, iesind din "serviciul numere" am vazut ca fiecare bulgaras avea mica lui bormasina electrica si fiecare isi instala SINGUR, cu mandrie, numerele. Dar eu nu ma plimb cu asa ceva in portbagaj, din pacate... La frontiera, bineinteles, bulgarii m-au intrebat de ce nu am imputernicire pentru scoatere din teritoriu a masinii, de la cel pe numele cauia era talonul provizoriu. Si iar, dai cu explicatii, ia povestea de la cap... Dovedeste ca e masina mea si nu a aluia care figura in talonul provizoriu... La ambasada mi s-a spus ca nu e treaba lor, ca nu ma pot ajuta in nici un fel. Asa ca, sa va fereasca zeul 4x4-ului sa vi se fure numerele de la masina in BULGARIA !!! Aceasta a fost povestea, pe scurt... MORALA : cine sta acasa nu pateste niciodata nimic, asa ca plimbati-va... CONCLUZIA : va las pe fiecare sa gasiti varianta personala ... vezi, de aia am eu pereche de rezerva, macar ca nu prea am voie. am ramas si eu sportiv odata si nu in bulgaria in centrul rotherdamului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beatrice Postat Aprilie 23, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Multumesc pentru ganduri si randuri ... Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator the_player Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! bulgaru tot bulgar.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Faceti va rog un "MEMORIU" la min. de externe si relatati tot , dar ideal ar fi sa aveti un martor la momentul refuzului ambasadei de a va ajuta . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! bulgaru tot bulgar.... asa or zice si altii de noi?....s-au furat in bulgaria ...hotu poate fi si amerindian sau roman sau etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator the_player Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! nop..ideea e ca daca patesti ceva in bg e cam nasol ca nu prea te intelegi cu ei...sunt f incapatanatzi si ioc engleza..in rest tzara e super ok... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Nu e numai o chestie specifica Bulgariei. Un cunoscut a ramas nu fara numar, ci fara motocicleta, in manoasa Irlanda. Si-a gasit utilajul abandonat pe fundul apei, asa ca i-a luat cateva zile si un efort financiar considerabil (alaturi de ajutorul unui mecanic binevoitor) ca sa poata pleca la drum din nou. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Mare noroc sa ramai doar fara numere :grin: Eu am ramas in 2005 fara un golf IV, si "norocul meu ca am putut parasi sofia in 2 zile a fost ca nu am avut CASCO, iar masina a fost furata din parcare pazita ( am avut un martor bulgar ). Altfel, prima cercetare se facea asupra mea am vandut sau nu masina??? La ambasada??? ioc ajutor, puteau doar sa ma indrume catre un translator, logic, pe bani... multumesc, aveam. Pe langa faptul ca nu te ajuta, reprezentantii nostri vorbesc din spatrele unui geam cu folie reflectorizanta, nu stii efectiv ce fata are omul de dupa ghiseu... si platim o gramada de impozite... Anul asta am primit hotarare judecatoreasca pentru "scoatere de sub urmarire penala a autorului necunoscut", deoarece bla bla bla, politia a facut incadrearea prost la cercetare. Ha ha ha.. Am contestat hotararea, astept noutati... Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Ai de asteptat.... muuuult si bine. Pacat de masina... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Mi-AU FURAT NUMERELE DE LA MAZDA IN BULGARIA !!! Sfat: fura si tu numerele la un bulgar! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate