Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi se aprinde martorul de frana.

luck33ro

Postări Recomandate

Senzorul din vasul de lichid functioneaza corespunzator. Am schimbat lichidul (DOT 3) si aerisit toata instalatia de franare. Frana functioneaza corespunzator. Frana de mana asemenea. Nu inteleg ce mai poate cauza aprinderea becului respectiv, de stins nici nu se mai stinge de fapt.. sta aprins continuu. Initial (pana sa schimb lichidul) se stingea dupa o perioada de rulare la drum intins,

Becul nu sta aprins la intensitate luminoasa maxima. Interesant este ca daca fac cateva pedale (ca la aerisire) se aprinde cu intensitate maxima!!!

Cum o belea de obicei nu vine singura observ si pierderi de ulei la nivelul garniturii de chiuloasa - caldura mare mon-cher! :(

Daca ma mai sacaie mult o vand - sa o fac de ras!

Are cineva idee ce poate fi ?

Editat de luck33ro
Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mi se aprinde martorul de frana.

Incearca prin eliminare ,scoate mufa de la vasul cu lichid de frana apoi mufa de la frana de mana. daca nici asa nu se stinge inseamna ca ai probleme cu vacuumul sau cu senzorul de vacuum. succes

TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413

cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi.

Link spre comentariu

Acu' ma bag si eu in seama, dar esti sigur ca ce este conectat la bec ca fiind de la senzorul de frana vine de unde ar trebui sa vina? Poate s-a jucat cineva la plansa de bord? Poate ai vreun contact imperfect pe undeva, poate un fir care "da" la masa ? O izolatie roasa?

Link spre comentariu

Nu cred ca da la masa. Daca il scot se stinge. Daca il misc sus/jos (flotorul) se aprinde cu intensitati diferite - fara a se stinge

Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare