luck33ro Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 (editat) Senzorul din vasul de lichid functioneaza corespunzator. Am schimbat lichidul (DOT 3) si aerisit toata instalatia de franare. Frana functioneaza corespunzator. Frana de mana asemenea. Nu inteleg ce mai poate cauza aprinderea becului respectiv, de stins nici nu se mai stinge de fapt.. sta aprins continuu. Initial (pana sa schimb lichidul) se stingea dupa o perioada de rulare la drum intins, Becul nu sta aprins la intensitate luminoasa maxima. Interesant este ca daca fac cateva pedale (ca la aerisire) se aprinde cu intensitate maxima!!! Cum o belea de obicei nu vine singura observ si pierderi de ulei la nivelul garniturii de chiuloasa - caldura mare mon-cher! :( Daca ma mai sacaie mult o vand - sa o fac de ras! Are cineva idee ce poate fi ? Editat Iulie 10, 2012 de luck33ro Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: Mi se aprinde martorul de frana. Incearca prin eliminare ,scoate mufa de la vasul cu lichid de frana apoi mufa de la frana de mana. daca nici asa nu se stinge inseamna ca ai probleme cu vacuumul sau cu senzorul de vacuum. succes TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luck33ro Postat Iulie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: Mi se aprinde martorul de frana. Am facut eliminarea si probabil ca ai dreptate - o fi senzorul de vacuum. Franeaza perfect makineta...:h5 Mercic Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luck33ro Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Mi se aprinde martorul de frana. pana la urma a picat senzorul de la vas... Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Mi se aprinde martorul de frana. Acu' ma bag si eu in seama, dar esti sigur ca ce este conectat la bec ca fiind de la senzorul de frana vine de unde ar trebui sa vina? Poate s-a jucat cineva la plansa de bord? Poate ai vreun contact imperfect pe undeva, poate un fir care "da" la masa ? O izolatie roasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luck33ro Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Mi se aprinde martorul de frana. Nu cred ca da la masa. Daca il scot se stinge. Daca il misc sus/jos (flotorul) se aprinde cu intensitati diferite - fara a se stinge Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate