Anofel27 Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 (editat) Salut ,as vrea sa cumpar masina asta si daca stie cineva ce bube are sau daca nu are va multumesc! Editat Iulie 12, 2012 de Astral Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 (editat) Re: Cine cunoaste masina? Modelul asta de bul-bar si de roof-rack parca le-am vazut pe la @jighi. Vezi daca e asa si ia legatura cu el. S-auzim de bine P.S. Despre asta vorbeam http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71257-Vand-portbagaj-si-scarita-pajero-mk2 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71256-vand-suport-canistra-20-litri Editat Iulie 12, 2012 de cristeaandm 1 :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Cine cunoaste masina? Exact asta e masina,multumesc frumos de ajutor si rog un moderator sa inchida topicul!---Se pare ca o sa ma innoiesc...:x:banana Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Cine cunoaste masina? Pai eu zic sa ramana deschis ca @jighi este o varianta sau doar o parere, poate o mai cunosc si altii sau te pot indruma. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Cine cunoaste masina? este acelasi numar de tel cu cel din anuntul de vinzare...mie mi-a placut masina..si as fi vrut sa nu aiba ceva bube de care trebuie sa stii innainte de a iesi in teren...asta sa nu dam banii pe platforma,dar daca este a unui membru din 4x4 , sper la colegialitate si camaraderie,nu?parerea mea. Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Cine cunoaste masina? Vorbeste cu @jighi inainte sa bati palma cu vanzatorul masinii.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Cine cunoaste masina? Vorbeste cu @jighi inainte sa bati palma cu vanzatorul masinii.....:h5 tocmai el este vanzatorul :ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Cine cunoaste masina? Din fericire,@jighi este vinzatorul din cite mi-am dat seama dupa numerele de tel de pe forum de la profil si din anuntul de vinzare...o tai la ploiesti!!! Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Cine cunoaste masina? tocmai el este vanzatorul :ha::ha::ha: Cum e masina?stii ceva de ea? Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Cine cunoaste masina? ... dar daca este a unui membru din 4x4 , sper la colegialitate si camaraderie,nu?... Sigur ca da, spor la cumparaturi ! Sper sa nu afli pe propria piele ca statutul de membru al forumului nu aduce garantii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Cine cunoaste masina? Sigur ca da, spor la cumparaturi ! Sper sa nu afli pe propria piele ca statutul de membru al forumului nu aduce garantii.Va multumesc tuturor...deja m-am orientat la un patrol al unui amic...masina pe care o cunosc si am condus-o:wink: Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate