Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vitara modificata pentru offroad - Braila

viaziagro

Postări Recomandate

Mi-am facut timp sa va prezint noua mea Vitara, deoarece am mai avut una pana acum vreo 6 luni. Masina pe care am achizitionat-o acum multi dintre voi o stiti deoarece este cumparata de la un coleg de pe forum din Sibiu. Deci sa va spun cateva date despre masina, cele mai importante:

- Body lift de 80 mm

- Kit de suspensie +2 inch de la Calmini,arcuri fata +2 inch Trailmaster

- Distantier 2 inch lapuntea din spate(spatele flexeaza cam un metru) - nu am verificat inca dar asa spune fostul proprietar care este un tip foarte ok

- Bari fata spate copie Calmini facute din tabla de 4mmm

- Scut fata si tabla de 5 mmm si intermediar din Cestylen de 10mm

- Evacuare sport cu saxofon de la Calmini,teava de inox de diametru de 50mm si toba sport Borla

- Troliu Horn de 5000 lbs

- Rollcage exterior

- Carcasa diferential fata schimbat cu cel de otel

- Raporturi in reductor schimbate pe low de la rockmonster cred ca 4.24

in reductor pe low in punti 5.12

- Radiator aluminiu pentru servo

- Volan sport MOMO

- Flanse distantiere de 35mm de aluminiu

- Blocant Spate ARB cu compresor ARB

- MRL-uri manuale Super Winch

- Scut tabla de 5 mm la rezervor

- filtru de aer sport ( imi scapa numele) oricum nu se schimba niciodata ci se spala cu o solutie

- amortizor de directie

- cutie automata

- cauciucuri profil simex Ziarelli

- planetare hd

- Frane pe discuri si pe spate cu frana de mana la buton si reglabila puterea de frana fata separat de spate

- Cutie automata 3 trepte

In mare cam asta este masina cu toate ca mai sunt si alte mici imbunatatiri care nu le-am trecut gen protectie radiator, furtun HD compresor etc.

Masina dupa o prima vedere este foarte bine facuta cu toate ca am inceput deja sa o mai bibilesc si eu: i-am facut unghiurile de fuga si i-am schimbat rulmentii punte spate si uleiul in grupul spate. In rest ce doresc sa ii mai adaug ar fi saptamana viitoare un set anvelope pe 31 ( Simex sau CrossCountry), un snorkel si o statie plus am comandat deja un compresot T-Max si un HiLift tot T-Max. Foarte probabil in perioada 27-29 voi face o proba de teren impreuna cu baietii de la OFFROAD DOBROGEA - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72475-Macin-2012-27-29-iulie&p=811528#post811528.[ATTACH=CONFIG]145596[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]145597[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]145598[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]145599[/ATTACH]

P7100395.thumb.jpg.599c6a8d4d95b95eda32973e76b3a221.jpg

P7100392.thumb.jpg.168e4fdab8326c593e67bee7938b32da.jpg

P7100391.thumb.jpg.e6b98eec7fe737f38d9abcddfd108562.jpg

P7100390.thumb.jpg.5b91173cd62b3d8d733da0297abed0a1.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vitara modificata pentru offroad - Braila

Salut

Frumoasa jucaria, s-o noroiesti sanatos.

Poti sa-mi dai mai multe detalii despre frana de mana? Am trecut si eu la discuri pe spate si ma gandeam la frana de mana hidraulica. Cum e asta la buton?

Multumesc.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Ce pot sa-ti spun pana acum este ca tine extrem de bine. Chiar acum 2 zile a plecat nevastamea cu masina si era frana de mana trasa si mai era putin si lua foc masina asa ca nu o mai trag decat daca v-a fi nevoie. In rest nici eu nu iti pot spune prea multe ca am masina de 4 zile din care 2 a stat in service pentru rulmenti. in rest am facut o iesire acum pe langa dunare si sunt extrem de multumit de ea. Dupa ce mai aflu cate ceva despre frana te mai anunt

Link spre comentariu

Da, asa este a plecat fara sa-si dea seama deoarece este incepatoare si u se pricepe deloc la masini. I-am dat-o si ei sa mearga putin pt este automata si m-am gandit ca se decsurca mai bine. in rest frana este super teapana dar asta nu inseamna ca nu pleaca masina de pe loc. A mers cam 4-500 de metri si a observat ca nu trecea de 20-30Km/h si mirosea a incins si m-a sunat si atunci mi-am dat seama ca am tras frana si ea nu avea de unde sa stie. Pentru ca chiar tine mi-a ars semeringurile de la puntea spate din cauza caldurii. Cu toate ca frana sare in momentul cand apesi frana de picior dar trebuie sa o faci mai energic ceea ce ea nu a facut si de aceea a ramas trasa.

Link spre comentariu

Aseara am prins in sfarsit o ploaie torentiala si binenteles ca nu am asteptat sa se termine ca am si fugit sa o namolesc sa vedem ce poate si ma declar pe deplin satisfacut. Am mers de la Braila pana aproape de Galati pe malul Dunarii numai prin padure si plantatie de puieti arata, in timp ce turna cu galeata. Nu am mai avut pana acum simexuri dar fac minuni. In concluzie nu ramane in noroi normal pe teren drept niciodata. P7170445.thumb.jpg.4d64bd63ba8f53615018adb6fe9aac76.jpgP7170444.thumb.jpg.e657f2437b788d49f550e6e265ae8670.jpg Astazi mi-au venit si primele jucarii compresorul si hilift-ul T-Max si am nevoie de ajutor in ceea ce priveste prinderea hilift-ului de roata de rezerva. Ce dispozitiv ar trebui sa folosesc? Stiu ca exista un sistem de prindere in comert dar aceea este singura posibilitate?

Link spre comentariu

Salut

Frumoasa jucaria, s-o noroiesti sanatos.

Poti sa-mi dai mai multe detalii despre frana de mana? Am trecut si eu la discuri pe spate si ma gandeam la frana de mana hidraulica. Cum e asta la buton?

Multumesc.

cea la buton este un mecanism care efectiv inchide circuitul spate cand este presiune pe el,apesi frana de picior,strang placutele pe disc iar tu cand apesi acel buton ,opturezi conducta si lichidul nu mai poate circula de aceea ramane blocat

in schimb poti opta pentru o frana de mana hidraulica(asa am si eu)care este ca si cea clasica cu diferenta ca la momentul cand tragi de maneta nu se intinde un cablu ci pompa incorporata pe maneta face presiune pe instalatie

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Frumoasa foc! Lista de modificari este un adevarat to-do list pentru mine :grin:

Sa o stapanesti sanatos si bafta in continuare!

Editat de Jimmy

The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.

G-ral. Patton

Link spre comentariu

Asa am cumparat-o, si intradevar si eu as fi pus unul mai mic dar nu fac un capat de tara din asta, nu ma deranjeaza incat sa imi pun in minte sa il schimb. Apropo am vazut masina ta in curte la RAR Braila astazi daca nu fac vreo confuzie si ma gandesc poate facem un nucleu si la Braila de offroad-eri? Daca te intereseaza astept pe PM.

Link spre comentariu

Da, si eu ti-am admirat masinuta azi, ieri m-am intors din concediu din creierii muntilor. Un nucleu offroad e cam mult spus, macar o gasca care impartasesc aceleasi gusturi. Ne auzim.

As fi vrut sa particip la iesirea din muntii Macinului dar nu cred ca o sa pot. Deocamdata probabil ca o sa fac pauza de zduncinaturi si oboseala.

Editat de yknot
4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare