Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Evacuare SAMURAI SJ injectie

proof

Postări Recomandate

Adresez rugamintea, posesorilor de Samurai din Bucuresti, care au efectuat lucrari la sistemul de esapament, sa-mi

recomandati un service in Bucuresti care confectioneaza, adapteaza tobe si tevi pentru evacuare si care efectueaza si lucrari de calitate.

Am fost la cateva specializate pe esapamente, insa am consumat benzina degeaba, cu toate ca initial discutasem cu patronii, meseriasii, cand au vazut masina au inceput sa caute prin cataloage...:uameni

Multumesc anticipat,:h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Evacuare SAMURAI SJ injectie

Toba finala trebuie inlocuita deoarece este ruginita, deasemenea si tevile de legatura.

Varianta de la Unix nu prea cred ca se potriveste, poate nici financiar.

Nu vreau peteceli. Poate gasesc un meser ca dupa ce exista pe masina sa confectioneze din teava dedicata linia de esapament cu imbinarile, suruburile, colierele si garniturile corespondente, iar ca toba finala sa zicem de Dacie.:h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Re: Evacuare SAMURAI SJ injectie

Salut,

am vorbit acum cu omul pe care il stiu si care se ocupa de asa ceva (evacuari, suduri, etc.), dar mi-a spus ca a inchis taraba :(

Imi pare rau!

LE - imi amintesc ca am citit undeva in forum (dar din pacate nu mai stiu acum unde...) de existenta unui inhibitor de rugina termorezistent.

Ar putea fi o solutie de moment, care sa intarzie operatiunea asta cu refacerea evacuarii.

Si eu cred ca am apropii de acest moment, cand voi avea nevoie de o evacuare noua - si intentionez sa imi fac una din inox - in speranta ca va avea viata mai lunga ;)

Editat de alexei
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare