Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un Mitsu de la banca

wawa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Un Mitsu de la banca

Dar cum functioneaza? Nu cumva acolo exista o miscare inainte-inapoi a cardanului si semeringul e fix? Ca daca e asa, e cam nasol pentru el...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pare sa fie cel care iese direct din cutia de viteze , da, poate sa culuiseze , atunci e o problema , trebuie incarcat si lustruit sau schimbat cardanul , sunt destule la vanzare pe bani putini .

...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.
Link spre comentariu

Dar cum functioneaza? Nu cumva acolo exista o miscare inainte-inapoi a cardanului si semeringul e fix? Ca daca e asa, e cam nasol pentru el...

Asa lucreaza, dar pe asfalt unde e folosita masina cel mai mult (cred eu) flexarea puntii e minima, deci si culisanta lucreaza cel mai putin.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Hmmm... Nu stiu ce sa zic, dar gandeste-te la "leganarea" masinii din suspensie pe denivelarile mai ample, si daca vad eu bine in poza se cam distinge zona de lucru a semeringului, se termina cam acolo unde e "rana". Parerea mea e ca la o asa masina superba e pacat sa nu se schimbe cu altul, macar de la dezmembrari dar in stare buna, nevatamat... Si chiar daca julitura aia nu va uza foarte repede si noul semering, cu siguranta ceva ulei va arunca pe acolo...

Editat de Tavi D.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Momentan s-a remontat asa cum era, nu pare ca mai scapa acea picatura. Am decis sa merg pe reper nou si astept pret pt lansarea comenzii. Pana una alta s-au schimbat toate uleiurile de transmisie, lichid de frana, motor si filtre plus o verificare riguroasa a elementelor de suspensie. In cutia de transfer mai avea 2 litri din cca 2,5 cat spune cartea. Considerand ca a mai ramas ceva prin inauntru, nu a pierdut prea mult in timp.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare