laforza Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 onorabila comunitate, multumesc pt faptul ca mi-ati ingaduit sa-mi bag nasul de novice la dvs pe forum. cu aceeasi ocazie, tin sa anunt sus si tare ca, "numitul" nae rx 4, ESTE UN MARE BOIER !!! nu m-a vazut ever, n-am baut impreuna vreo juma' da' bere, de schimbat numere de tel de "fete" nici atat, dar, OMUL, DIN PROPRIE INITIATIVA, si-a lasat azi perna ca sa iasa pe caldura asta mizerabila, sa faca cva km, si mi-a trimis 20 de poze cu un cotet de ma intereseaza, pe care, culmea, tot el l-a gasit. ca atare, SPEACHLESS... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: un coleg DEOSEBIT ! deosebit...e putin spus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: un coleg DEOSEBIT ! Sunt mai multi colegi deosebiti in aceasta comunitate care m-au ajutat si pe mine in diverse probleme mai mult sau mai putin complicate fara nici un fel de interes , fara nici o pretentie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate